Jacky Zegers is een getalenteerde kunstenaar wiens sculpturen worden verkocht onder de naam Jacky Art. Haar prachtige creaties zijn gemaakt van giethars (polyresin), wat ze niet alleen sterk maakt, maar ook een vrolijke uitstraling geeft.

Hoewel Jacky Art een indrukwekkende collectie dierensculpturen heeft, waaronder honden, katten en giraffen, zijn haar ontwerpen uniek en met een op vorm.

Jacky Zegers uit haar liefde voor kunst op verschillende manieren; ze maakt niet alleen sculpturen, maar schildert ook levendige schilderijen in dezelfde stijl als haar sculpturen; kleurrijk en vrolijk. Inspiratie haalt ze uit alle aspecten van het leven, maar vooral uit de natuur, wat terug te zien is in haar werk. De vormen, kleuren en beelden van bloemen en bepaalde dieren, zoals vissen en andere zeedieren, fascineren en prikkelen haar verbeelding.

Jacky Zegers is trots op het maken van milieuvriendelijke sculpturen, waarbij gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke kunsthars, versterkt met glasvezeldoek, een veiliger alternatief voor traditionele polyesterhars. Om meesterwerken te creëren mengt ze twee componenten; het poeder en de vloeistof, waardoor een pasta ontstaat die over de uitgeharde glasvezeldoek kan worden gegoten en gladgestreken. Opvallend is dat haar sculpturen tot in de perfectie zijn vervaardigd; sommige onderdelen zijn gegoten en samengevoegd met glasvezel en kunsthars om sterke en duurzame stukken te creëren. Over het geheel genomen zijn de creaties van Jacky Zegers een essentiële toevoeging aan de kunstindustrie gebleken, met kleurrijke, vrolijke en onvergetelijke sculpturen die op unieke wijze verbeelding, natuur en creativiteit combineren.

Jacky Zegers beeld 'Willem'