Online aankopen vanaf 50,- gratis verzending binnen Nederland.

Cloggy Clock Time Totem ‘Hans Innemée Art-Clock’

 

De door Hans Innemée vervaardigde Art-Clock is gebaseerd op het lied van Otis Redding ” Sitting at the dock of the bay…wasting my time watching the time goes by….”

De achterliggende gedachte is om te genieten van het hier en nu, even rust te nemen en tegenieten van het uiterlijk van de klok en het innerlijk waarin u in lades en op een altaartje dierbare herineringen kunt opbergen en bewaren.

Het geheel bestaat uit 8 originele schilderijen die Hans Innemée op de klok heeft gemaakt. Dit alles bij elkaar maakt deze klok tot een tijdloos kunstopject.

De Cloggy Clocks zijn 220 cm hoog en 45,8 cm breed. Prijs van deze Cloggy Clock op aanvraag.

De klok is te bekijken bij Artconsilio in The Lobby Oud-Beijerland.

Beschrijving

De staklok is helemaal terug van weggeweest. Cloggy & Clocks™ brengt de staklok weer terug in de tijd met Dutch Design. De Cloggy Clock is vrolijk, functioneel, degelijk en mooi met een verborgen altaartje aan de binnenkant.

De eigentijdse staklok luidt een nieuw tijdperk in met een positieve boodschap over meer geluk door het bewuster omgaan met tijd. Meer happy hours.

Mensen rennen zichzelf voorbij en raken vervreemd van zichzelf doordat ze te veel naar de externe klok luisteren in plaats van naar hun eigen interne klok en ritme.

Ontwerper Wolff moedigt mensen aan een betere balans te vinden door uit te klokken voor de race tegen de klok en in te klokken voor ‘de klok tegen de race™’.

Cloggy & Clocks Achtergrondinformatie
Cloggy & Clocks™ is een initiatief van ontwerper Wolff in samenwerking met photo-artist Kjeld Piek, meubelmaker Matthijs Ipenburg en creatief Waldo Hoogers.

De staklok wordt gemaakt van 100% hout in ‘s Gravendeel bij meubelfabriek Dekta.

Iedere Cloggy wordt geleverd met een exclusief boekje over tijd.

Art-Clocks

Exclusief Van Bellen Art heeft door kunstenaars geschilderde klokken geïnspireerd door het thema tijd en gemaakt tot een uniek kunstwerk waarvan er maar 1 is!

Time Totems

De Time Totems zijn de artistieke Cloggy’s die een uniek en individueel verhaal vertellen over het begrip tijd. Ze hebben speciale designs doordat ze gewrapt zijn. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen tijd, zijn eigen ritme, zijn eigen verhaal. Daarom hebben deze Time Totems ook een beperkte oplage van 24 stuks. Ook zijn ontwerpen in opdracht mogelijk wanneer u zelf een idee heeft voor thuis of op de zaak!!

Extra informatie

Afmetingen 46 × 220 cm
Genre

Dieren

Breedte (cm)

46

Hoogte (cm)

220

Kunstenaar

Cloggy Clock

Andere suggesties…

  • Cloggy Clock Marcel van Hoef ‘A moment of Time’

    Waardering 0 uit 5