Tel: 0181-478624
Mobiel: 06-24150016
Mail: info@vanbellenart.nl

Zoeken in de collectie

Cloggy Clock Marcel van Hoef ‘A moment of Time’

Een staklok die door kunstenaar Marcel van Hoef met eitempera-verf is veranderd in een uniek kunstwerk dat uitnodigt tot reflecties over licht, schaduw en tijd. De Cloggy Clocks zijn 220 cm hoog en 45,8 cm breed.

Artikelnummer: CC1 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Beschrijving

De staklok is helemaal terug van weggeweest. Cloggy & Clocks™ brengt de staklok weer terug in de tijd met Dutch Design. De Cloggy Clock is vrolijk, functioneel, degelijk en mooi met een verborgen altaartje aan de binnenkant.

De eigentijdse staklok luidt een nieuw tijdperk in met een positieve boodschap over meer geluk door het bewuster omgaan met tijd. Meer happy hours.

Mensen rennen zichzelf voorbij en raken vervreemd van zichzelf doordat ze te veel naar de externe klok luisteren in plaats van naar hun eigen interne klok en ritme.

Ontwerper Wolff moedigt mensen aan een betere balans te vinden door uit te klokken voor de race tegen de klok en in te klokken voor ‘de klok tegen de race™’.

Cloggy & Clocks Achtergrondinformatie
Cloggy & Clocks™ is een initiatief van ontwerper Wolff in samenwerking met photo-artist Kjeld Piek, meubelmaker Matthijs Ipenburg en creatief Waldo Hoogers.

De staklok wordt gemaakt van 100% hout in ‘s Gravendeel bij meubelfabriek Dekta.

Iedere Cloggy wordt geleverd met een exclusief boekje over tijd.

Art-Clocks

Exclusief Van Bellen Art heeft door kunstenaars geschilderde klokken geïnspireerd door het thema tijd en gemaakt tot een uniek kunstwerk waarvan er maar 1 is!

Time Totems

De Time Totems zijn de artistieke Cloggy’s die een uniek en individueel verhaal vertellen over het begrip tijd. Ze hebben speciale designs doordat ze gewrapt zijn. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen tijd, zijn eigen ritme, zijn eigen verhaal. Daarom hebben deze Time Totems ook een beperkte oplage van 24 stuks. Ook zijn ontwerpen in opdracht mogelijk wanneer u zelf een idee heeft voor thuis of op de zaak!!

Extra informatie

Extra informatie

Afmetingen 46 × 220 cm
Genre

Abstract

Breedte (cm)

46

Hoogte (cm)

220

Kunstenaar

Cloggy Clock

Ga naar de bovenkant