Déesse beeld Diva Lady ‘Daydream’

Déesse beeld Diva Lady ‘Daydream’ is een beeld van een vrolijke dikke dame gemaakt van marmerpoeder en resin en met de hand beschilderd.

Afmeting: hoogte 35 cm.
Limited edition: 100 exemplaren met een persoonlijk certificaat.

 

 399,00

Op voorraad

Beschrijving

Déesse beeld Diva Lady ‘Daydream’

Déesse beeld Diva Lady ‘Daydream’ is een beeld gemaakt van marmerpoeder en resin en met de hand beschilderd.

Déesse is kunstenares woonachtig in Frankrijk, maar geboren in 1954 in Friedrichshafen aan het Bodenmeer in Duitsland.

De sculpturen van Déesse zijn actuele trends. Haar werk is geïnspireerd door graffiti en popart. Ze creëert een pop-kubistische stijl voor haar sculpturen, met levendige kleuren, een excentrieke kleur en vreugde, zoals het Braziliaanse carnaval!

De inspiratie van Déesse komt van Mondriaan, Klee, Malévitsj, Vasarely, zij is hier familie van, en de actuele blik van haar kind zijn, Deze trends inspireren elke dag haar kunstwerken.

Het leven van Déesse, dat zo joviaal en vrolijk lijkt, is zeer gevoelig. Haar internationale reizen en haar gretigheid om vormen en kleuren met elkaar te creëren, staat deze kunstenares toe om haar artistieke visie toe te passen.

Haar collecties van ronde en gekleurde sculpturen zijn over de hele wereld bekend en onderscheiden zich door hun vrouwelijke naakte vormen, zoals “Big Star”, “Baigneuse”, “Lady Heart”, “Beach Heart”, “Diva”, “Happy”, “Kloe” en meer, zoals u op deze website zult ontdekken.

Ze zal je blijven verrassen! Déesse exposeert in diverse galerieën in heel Frankrijk, Europa en wereldwijd.

Extra informatie

Afmetingen 35 cm
Hoogte (cm)

35

Genre

Figuratief, Mensen, PopArt

Kunstenaar

Déesse

Materiaal

Giethars

Oriëntatie

Portrait, Square