Déesse beeld Happy Lady ‘Sublime’

Déesse beeld Happy Lady ‘Sublime’ is een beeld van een vrolijke dame gemaakt van marmerpoeder en resin en met de hand beschilderd.

Afmeting: hoogte 39 cm.
Limited edition: 100 exemplaren met een persoonlijk certificaat.

 399,00

Uitverkocht

Beschrijving

Déesse beeld Happy Lady ‘Sublime’ is een vrolijk beeld gemaakt van giethars met marmerpoeder. Het beeld is handbeschilderd en afgewerkt met een chique blanke lak.

Déesse is een franse kunstenares, geboren in 1954 in Friedrichshafen aan het Bodenmeer in Duitsland.

De sculpturen van Déesse zijn actuele trends. Haar werk is geïnspireerd door graffiti en popart. Ze creëert een pop-kubistische stijl voor haar sculpturen, met levendige kleuren, een excentrieke kleur en vreugde, zoals het Braziliaanse carnaval!

De inspiratie van Déesse komt van Mondriaan, Klee, Malévitsj, Vasarely, zij is hier familie van, en de actuele blik van haar kind zijn, Deze trends inspireren elke dag haar kunstwerken.

Het universum van Déesse, dat zo joviaal en vrolijk lijkt, is zeer gevoelig. Haar internationale reizen en haar gretigheid om vormen en kleuren met elkaar te creëren, staat deze kunstenares toe om haar artistieke visie toe te passen.

Déesse beeld Happy Lady ‘Sublime’ is een zittende dame op een zwarte sokkel.

Haar collecties van ronde en gekleurde sculpturen zijn over de hele wereld bekend en onderscheiden zich door hun vrouwelijke naakte vormen, zoals “Big Star”, “Baigneuse”, “Lady Heart”, “Beach Heart”, “Diva”, “Happy”, “Kloe” en meer, zoals u op deze website zult ontdekken.

Ze zal je blijven verrassen! Déesse exposeert in diverse galerieën in heel Frankrijk, Europa en wereldwijd.

Extra informatie

Afmetingen 19 × 39 cm
Hoogte (cm)

39

Genre

Figuratief, Mensen, PopArt

Kunstenaar

Déesse

Materiaal

Giethars

Oriëntatie

Portrait, Square

Andere suggesties…