Elephant Parade ‘Art-Box’

Elephant Parade Art Box. Beschilder zelf een olifant met uw eigen ontwerp en steun het goede doel! Let’s paint a brighter future.

De olifant is van giethars in het wit en is 15 cm hoog, de box is inclusief verf en penselen.
Hét geschenk voor een olifantenliefhebber maar ook voor mensen die houden van iets bijzonders.

 

 

 49,50

Uitverkocht

Beschrijving

Elephant Parade ‘Art-Box’

Elephant Parade ‘Art-Box’ bevat een blanco olifant, verschillende kleuren verf (die gemengd kunnen worden) en penselen. Laat je inspireren door de vele Elephant Parade beelden (‘Google’ het maar eens) en ga zelf aan de slag! Leuk voor jong en oud!

LET’S PAINT A BRIGHTER FUTURE!

De Elephant Parade is een initiatief van Marc en Mike Spits. Toen Marc op vakantie was in Chiang Mai, Thailand , vertelde de eigenaar van zijn pension hem dat Chiang Mai vroeger het olifanten epicentrum  van Thailand was, maar dat de olifant inmiddels bijna uitgestorven is.
Ook hoorde Marc via deze man over het eerste olifantenziekenhuis ter wereld, opgericht door Soraida Salwala. Marc reisde naar Lampang, zo’n 70 km buiten Chiang Mai, waar het olifantenziekenhuis gevestigd is.
Marc: ” Soraida vertelde mij over haar initiatief en hoe moeilijk het is om het ziekenhuis draaiende te houden. Ze ontving geen subsidies en het ziekenhuis was hard aan uitbreiding toe. Maar waar haal de je de middelen vandaan? ”

Soraida nam Marc mee naar Mosha, een zwaargewonde baby olifant die haar onderbeen was kwijtgeraakt toen ze op een landmijn stapte. ” Dit was het punt waarop ik dacht: ik wil iets voor Soraida en haar olifanten doen. En dan niet alleen een cheque uitschrijven, maar echt iets structureels, zodat we de Aziatische olifant een toekomst kunnen bieden.

Extra informatie

Afmetingen 15 cm
Genre

Dieren

Hoogte (cm)

15

Kunstenaar

Elephant Parade

Materiaal

Giethars