We gaan ruimte maken dus profiteer 16 t/m 30 april van 20 % korting op kunstwerken in voorraad bij aankoop  in de winkel in Brielle. Informeer naar de voorwaarden.

Ger van Tankeren beeld ‘Vriendschap’

Ger van Tankeren beeld ‘Vriendschap’ is een beeldje met aandoenlijke voorstelling. Een beeld van 11 x 13 cm te geven als relatiegeschenk of om cadeau te doen in private sfeer.

Op bestelling leverbaar.

 63,00

Beschrijving

Ger van Tankeren beeld ‘Vriendschap’

Ger van Tankeren beeld ‘Vriendschap’ is een beeldje met 3 kinderen.

De beelden worden van gemaakt van een Brons/Tin legering en daarna gepatineerd om de donker bruine kleur in het beeld te krijgen.
Reeds voor meer dan 35 jaar zit Ger in de kunstnijverheid. In deze lange periode heeft hij met veel zorg en bekwaamheid vele mooie creatieve ontwerpen het daglicht laten aanschouwen.
Ook door zijn grote vakmanschap in het beheersen van de diverse gietprocessen heeft hij zich nog beter kunnen ontwikkelen in de grote verscheidenheid van zijn creaties. Ger is een voorbeeld van een autodidact.Zijn ontwerpen bestrijken een grote veelzijdigheid van zeer realistische vormgeving van alledaagse zaken tot kunstzinnige uitingen, alsmede religieuze vormgevingen. Zijn eigen kijk en zijn onnavolgbaar enthousiasme brengen steeds weer verrassende ontwerpen.

Extra informatie

Afmetingen 11 × 13 cm
Breedte (cm)

11

Hoogte (cm)

13

Kunstenaar

Ger van Tankeren

Materiaal

Verbronsde tinlegering

Genre

Figuratief, Mensen

Andere suggesties…