Tel: 0181-478624
Mobiel: 06-24150016
Mail: info@vanbellenart.nl

Zoeken in de collectie

Niloc Pagen Sitting Hot Dog ‘Multi Color’

 89,00

Niloc Pagen Sitting Hot Dog ‘Multi Color’ is met de handbeschilderd met frisse kleuren, gemaakt van giethars en 26 cm hoog.

prod.nr. A

Beschrijving

Beschrijving

Niloc Pagen Sitting Hot Dog ‘Multi Color’

Niloc Pagen Sitting Hot Dog ‘Multi Color’ is met de handbeschilderd met prachtige intense kleuren, gemaakt van giethars en de blik van het hondje zal menigeen doen smelten. Zo hét onderwerp van gesprek bij u thuis.

De vrolijke werken van Niloc Pagen toveren bij iedereen een glimlach op het gezicht. De sculpturen zijn humoristisch, prachtig gemaakt en het middelpunt van hun omgeving. De beelden zijn gemaakt van giethars en met de hand beschilderd.

De in Heerlen geboren kunstenaar Niloc Pagen (1960) onderscheidt zichdoor met een enorm enthousiasme de kunst en het leven te combineren. Een groot gedeelte van zijn leven brengt hij door zwervend over de vijfcontinenten. Door de diverse culturen en vooral door pop-art geïnspireerd, maakt hij de meest kleurvolle papier-maché objecten. Op deze wijze probeert de kunstenaar op zijn manier de vreugde van het leven over te brengen op zijn omgeving.

Extra informatie

Extra informatie

Afmetingen 12 × 13 × 26 cm
Genre

PopArt

Breedte (cm)

12

Hoogte (cm)

26

Kunstenaar

Niloc Pagen

Materiaal

Giethars

Andere suggesties…

  • Niloc Pagen Sitting Hot Dog 'Silverline'
    In winkelmand Details

Ga naar de bovenkant