Gratis verzenden in NL vanaf €. 100,-

PopArt beeld ‘Stretching Cat black & white’

PopArt beeld ‘Stretching Cat black & white’ is gemaakt van stevig giethars en is vervolgens met de hand beschilderd. Deze poes is zwart en wit beschilderd maar is bij Van Bellen Art ook verkrijgbaar in andere kleuren.
Het beeld is 31 cm lang en 15 cm hoog.

 67,50

Uitverkocht

Beschrijving

PopArt beeld ‘Stretching Cat black & white’

 

PopArt beeld ‘Stretching Cat black & white’ is gemaakt van stevig giethars en is vervolgens met de hand beschilderd. Deze poes is zwart en wit beschilderd maar is bij Van Bellen Art ook verkrijgbaar in andere kleuren. Het beeld is 31 cm lang en 15 cm hoog. Bij Van Bellen Art is dit leuke beeld ook verkrijgbaar in andere kleuren.

 

PopArt beeld ‘Stretching Cat black & white’ is een vrolijk uitziende poes die zich uitrekt. Ieder katteneigenaar of -liefhebber is bekend met deze houding. De poes heeft net heerlijk liggen slapen in het zonnetje en wordt wakker doordat je de kamer binnenkomt. Met kleine oogjes komt ze naar je toegelopen en rekt zich weltevreden uit. Of na lang zeuren heeft de kat eindelijk haar heerlijke brokjes gekregen. Na het aflikken van haar snoetje en het wassen van haar snorharen rekt ze zich lang en voldaan uit.

 

Dit artistieke beeld is gemaakt van stevig giethars en is vervolgens met de hand beschilderd. Deze poes beschilderd met zwart en wit maar is bij Van Bellen Art ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen. Het beeld is 31 cm lang en 15 cm hoog. Bij Van Bellen Art is dit leuke beeld ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Extra informatie

Genre

Dieren, PopArt

Materiaal

Giethars

Hoogte (cm)

15

Breedte (cm)

31

Andere suggesties…

  • Mia Coppola 'Cartoon Giraffe' (S)

    Mia Coppola ‘Cartoon Giraffe’ (M)

    Waardering 0 uit 5
     139,50