Gratis verzenden in NL vanaf €. 50,-

Foto AluArt ‘Flower Vase III’

Foto AluArt ‘Flower Vase III’ is een stijlvolle foto van een kleurrijke bloemenvaas.

Dit kunstwerk is voorzien van diverse laklagen die het glossy en de kleuren intenser maken.

Deze kunstwerken worden op bestelling gemaakt met naar keuze glossy of mat afwerking.

Ook in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

art. nr. M

 

 

 325,00 495,00

SKU FOTO69-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-3-1-2 Categories , Tags , , ,

Beschrijving

Foto AluArt ‘Flower Vase III’

Foto AluArt ‘Flower Vase III’ is een stijlvolle foto van een kleurrijke bloemenvaas. De foto is afgewerkt met speciale laklagen.

De foto is gedrukt op aluminium en heeft daardoor een superstrakke uitstraling. Met een foto op aluminium komen de kleuren nog intenser over. Een print op aluminium heeft geen structuur waardoor de foto altijd haarscherp afgebeeld wordt en niet verkleurd. De hoogglas van het laklagen zorgt voor een mooie heldere weergave van de foto.  Een mooi werk waarin iedere keer weer iets nieuws te ontdekken valt door de vele details.

Betaalbare kunst – DecoArt

Deze fotokunst is onderdeel van onze afdeling DecoArt. DecoArt is een aparte afdeling binnen Van Bellen Art. Prachtige werken voor een aantrekkelijke prijs. DecoArt is met de hand geschilderd en mag, net als met unieke kunst, niet worden nagemaakt. Maar deze werken, in tegenstelling tot de werken die wij direct van de kunstenaar kopen, worden in grotere oplagen gemaakt en zijn dus ook vaak na te bestellen. Hierdoor kunnen wij deze doeken voor een mooie prijs aanbieden en heeft u toch handwerk in huis. En zo streven wij onze visie na: kunst voor iedereen.

Ook de Foto op aluminium ‘Flower Vase III’ is een betaalbaar kunstwerk. De afwerking met de laklagen geeft een een chique en glossy uitstraling zonder hinderlijke spiegeling.

Niet alleen voor particulieren is DecoArt een aantrekkelijke optie, maar ook voor bedrijven, kantoren en hotels. DecoArt heeft vaak een voorstelling waar veel mensen zich in kunnen verplaatsen, een voorstelling die tot de verbeelding spreekt. Erg aantrekkelijk voor ruimtes waar veel mensen komen. Daarbij hangt u als bedrijf iets aan de muur wat minder in omloop is dan illustraties die te koop zijn bij grote winkels en groothandels. Door de grotere oplagen kunnen wij de kunstwerken voor een mooie prijs aanbieden en kunnen bedrijfspanden en hotelkamers voor een mooi budget (door ons) worden ingericht. Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor u als bedrijf? Kijk dan eens onder het kopje ‘bedrijven’ (links op onze website) of neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Betaalbare kunst – photo art – contemporary art – fotokunst kopen – artistieke foto – foto vaas met bloemen

Extra informatie

Afmetingen 100 × 100 cm
Breedte (cm)

100 x 100, 120 x 120, 80 x 80

Genre

Bloemen, Fotografie

Met/ zonder lijst

zonder lijst

Andere suggesties…