Gratis verzenden in NL vanaf €. 50,-

Foto op glas ‘Flamingo meets Tiger’

Foto op glas ‘Flamingo meets Tiger’ is een fotocompilatie van kleurrijke bloemen met een flamingo en een tijger.
De afmetingen zijn 100 x 150 cm.

De foto is gedrukt op glas en heeft daardoor een superstrakke uitstraling.

Voorzien van ophangsysteem aan de achterzijde.

art.nr. IM753666

 

 325,00

Beschrijving

Foto op glas ‘Flamingo meets Tiger

Foto op glas ‘Flamingo meets Tiger’ is een fotocompilatie van kleurrijke bloemen met een flamingo en een tijger. De afmetingen zijn 100 x 150 cm. De foto is gedrukt op glas en heeft daardoor een superstrakke uitstraling. Met een foto op glas komen de kleuren nog intenser over. Een print op glas heeft geen structuur waardoor de foto altijd haarscherp afgebeeld wordt en niet verkleurd. De hoogglans van het glas zorgt voor een mooie heldere weergave van de foto.  Een mooi werk waarin iedere keer weer iets nieuws te ontdekken valt door de vele details.

Deze fotokunst is onderdeel van onze afdeling DecoArt. DecoArt is een aparte afdeling binnen Van Bellen Art. Prachtige werken voor een aantrekkelijke prijs. DecoArt is met de hand geschilderd en mag, net als met unieke kunst, niet worden nagemaakt. Maar deze werken, in tegenstelling tot de werken die wij direct van de kunstenaar kopen, worden in grotere oplagen gemaakt en zijn dus ook vaak na te bestellen. Hierdoor kunnen wij deze doeken voor een mooie prijs aanbieden en heeft u toch handwerk in huis. En zo streven wij onze visie na: kunst voor iedereen.

Niet alleen voor particulieren is DecoArt een aantrekkelijke optie, maar ook voor bedrijven, kantoren en hotels. DecoArt heeft vaak een voorstelling waar veel mensen zich in kunnen verplaatsen, een voorstelling die tot de verbeelding spreekt. Erg aantrekkelijk voor ruimtes waar veel mensen komen. Daarbij hangt u als bedrijf iets aan de muur wat minder in omloop is dan illustraties die te koop zijn bij grote winkels en groothandels. Door de grotere oplagen kunnen wij de kunstwerken voor een mooie prijs aanbieden en kunnen bedrijfspanden en hotelkamers voor een mooi budget (door ons) worden ingericht. Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor u als bedrijf? Kijk dan eens onder het kopje ‘bedrijven’ (links op onze website) of neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Extra informatie

Afmetingen 150 × 100 cm
Genre

Dieren, Fotografie, Landschappen

Breedte (cm)

150

Kunstenaar

Imageland

Hoogte (cm)

100

Materiaal

Glas

Met/ zonder lijst

zonder lijst

Merk

Van Bellen Art

Oriëntatie

Landscape

EAN Code

4050743076721

Andere suggesties…