We gaan ruimte maken dus profiteer 16 t/m 30 april van 20 % korting op kunstwerken in voorraad bij aankoop  in de winkel in Brielle. Informeer naar de voorwaarden.

Foto op plexiglas ‘Hilly Landscape’

Foto op plexiglas ‘Hilly Landscape’ met een prachtig vergezicht in de bergen.

De afmetingen zijn 80 x 120 cm.

De foto is gedrukt op plexiglas en heeft daardoor een superstrakke uitstraling. Met een foto op glas komen de kleuren nog intenser over.
Door middel van een ophangsysteem aan de achterzijde eenvoudig aan de muur te bevestigen.

Levertijd is 2 tot 4 weken.

art. nr. I

 275,00

Beschrijving

Foto op plexiglas ‘Hilly Landscape’

Foto op plexiglas ‘Hilly Landscape’ met een prachtig vergezicht in de bergen. De afmetingen zijn 80 x 120 cm. De foto is gedrukt op plexiglas en heeft daardoor een superstrakke uitstraling. Met een foto op glas komen de kleuren nog intenser over. Een print op glas heeft geen structuur waardoor de foto altijd haarscherp afgebeeld wordt en niet verkleurd. De hoogglas van het glas zorgt voor een heldere weergave van de foto.

Dit betreft een haarscherpe foto van een uitzicht op prachtige groen begroeide bergen. Deze foto aan de muur is alsof u uit het raam kijkt zoveel ruimtegevoel geeft dit.

DecoArt

Ook de Foto op plexiglas ‘Hilly Landscape’ is onderdeel van onze afdeling DecoArt. DecoArt is een aparte afdeling binnen Van Bellen Art. Prachtige werken voor een aantrekkelijke prijs. Deze werken, in tegenstelling tot de werken die wij direct van de kunstenaar kopen, worden in grotere oplagen gemaakt en zijn dus ook vaak na te bestellen. Hierdoor kunnen wij deze doeken of foto’s voor een mooie prijs aanbieden en heeft u toch handwerk in huis. En zo streven wij onze visie na: kunst voor iedereen.

Inrichting van kantoor, restaurant en hotel

Niet alleen voor particulieren is de Foto op plexiglas ‘Hilly Landscape’ een aantrekkelijke optie, maar ook voor bedrijven, kantoren en hotels.
DecoArt heeft vaak een voorstelling waar veel mensen zich in kunnen verplaatsen, een voorstelling die tot de verbeelding spreekt. Erg aantrekkelijk voor ruimtes waar veel mensen komen. Daarbij hangt u als bedrijf iets aan de muur wat minder in omloop is dan illustraties die te koop zijn bij grote winkels en groothandels. Door de grotere oplagen kunnen wij de kunstwerken voor een mooie prijs aanbieden en kunnen bedrijfspanden en hotelkamers voor een mooi budget (door ons) worden ingericht. Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor u als bedrijf? Kijk dan eens onder het kopje ‘Bedrijven’  of neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Bezoek ook eens onze andere galerie, kunst-en cadeauwinkel ‘ARTCONSILIO‘ in Oud-Beijerland.

Extra informatie

Afmetingen 120 × 80 cm
Genre

Fotografie, Landschappen

Breedte (cm)

120

Kunstenaar

DecoArt

Hoogte (cm)

80

Materiaal

Plexiglas

Merk

Van Bellen Art

Met/ zonder lijst

zonder lijst

Andere suggesties…