We gaan ruimte maken dus profiteer 16 t/m 30 april van 20 % korting op kunstwerken in voorraad bij aankoop  in de winkel in Brielle. Informeer naar de voorwaarden.

Foto op plexiglas ‘Sunset in Venice’

Foto op plexiglas ‘Sunset in Venice’.
De afmetingen zijn 66 x 140 cm.

De foto is gedrukt op plexiglas en heeft daardoor een superstrakke uitstraling.
Door middel van een ophangsysteem aan de achterzijde eenvoudig aan de muur te bevestigen.

Op bestelling leverbaar in +/-  3 weken.

art. nr. I

 275,00

SKU FOTO66-1-2-1-1-1 Category Tags , ,

Beschrijving

Foto op plexiglas ‘Sunset in Venice’

Foto op plexiglas ‘Sunset in Venice’ met een prachtig licht in de foto die diepte en kleur geeft.
De afmetingen zijn 66 x 140 cm.
De foto is gedrukt op plexiglas en heeft daardoor een superstrakke uitstraling.

Deze fotokunst is onderdeel van onze afdeling DecoArt. DecoArt is een aparte afdeling binnen Van Bellen Art. Prachtige werken voor een aantrekkelijke prijs.
DecoArt is met de hand geschilderd en mag, net als met unieke kunst, niet worden nagemaakt. Maar deze werken, in tegenstelling tot de werken die wij direct van de kunstenaar kopen, worden in grotere oplagen gemaakt en zijn dus ook vaak na te bestellen. Hierdoor kunnen wij deze doeken voor een mooie prijs aanbieden en heeft u toch handwerk in huis. En zo streven wij onze visie na: kunst voor iedereen.

Niet alleen voor particulieren is DecoArt een aantrekkelijke optie, maar ook voor bedrijven, kantoren en hotels. DecoArt heeft vaak een voorstelling waar veel mensen zich in kunnen verplaatsen, een voorstelling die tot de verbeelding spreekt. Erg aantrekkelijk voor ruimtes waar veel mensen komen. Daarbij hangt u als bedrijf iets aan de muur wat minder in omloop is dan illustraties die te koop zijn bij grote winkels en groothandels. Door de grotere oplagen kunnen wij de kunstwerken voor een mooie prijs aanbieden en kunnen bedrijfspanden en hotelkamers voor een mooi budget (door ons) worden ingericht. Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor u als bedrijf? Kijk dan eens onder het kopje ‘bedrijven’ (links op onze website) of neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Extra informatie

Afmetingen 140 × 66 cm
Genre

Fotografie, Steden, Stadsgezichten

Breedte (cm)

140

Kunstenaar

DecoArt

Hoogte (cm)

66

Materiaal

Plexiglas

Met/ zonder lijst

zonder lijst

Merk

Van Bellen Art

Andere suggesties…