Fotocompositie ‘New-York Cab’

Uitverkocht

Fotocompositie ‘New-York Cab’ op dibond is een compilatie gemaakt van verschillende foto’s in New-York.  In de afmeting 80 x 120 cm.
De foto is gedrukt op dibond ( aluminium met kunststof tussenlaag ) en daarna voorzien van 3 laklagen.

In het werk zijn van verschillende foto’s een compositie gemaakt met een stoere en actieve uitstraling. Een mooi werk waarin iedere keer weer iets nieuw te ontdekken valt door de vele details.

Dit kunstwerk is verkocht.

Artikelnummer: FOTO3 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Beschrijving

Fotocompositie ‘New-York Cab’

Fotocompositie ‘New-York Cab’ op dibond is een compilatie gemaakt van verschillende foto’s in New-York. In de afmeting 80 x 120 cm.
De foto is gedrukt op dibond ( dat is aluminium met een kunststof tussenlaag ) en daarna voorzien van 3 laklagen. Een foto op dibond staat voor een excellente weergave en mede door zijn vormvastigheid, duurzaamheid is het een mooie verschijningsvorm.

In het werk zijn van verschillende foto’s een compositie gemaakt met een stoere en actieve uitstraling. Een mooi werk waarin iedere keer weer iets nieuw te ontdekken valt door de vele details. Het gezicht van de vrouw met daarvoor de gele klassieke vliegtuigen en de gele taxi’s geven een verrassend kleuraccent in het werk. De fotocompositie’s zijn aantrekkelijk door hun uitstekende prijs / kwaliteitverhouding.

Extra informatie

Extra informatie

Afmetingen 120 × 80 cm
Genre

Figuratief, Mensen, Fotografie

Breedte (cm)

120

Hoogte (cm)

80

Met/ zonder lijst

zonder lijst

Titel