Aankopen vanaf 50,- gratis verzending binnen Nederland.

Groeneweg fotocompilatie ‘Before Midnight’

Een geweldig werk voor iedereen die een zwak heeft voor Rotterdam, maar ook zeker voor liefhebbers van fotografie en architectuur. Het nieuwe centraalstation pronkt in het midden van deze collage. Dit werk is lang en zal daardoor prachtig staan op een grote wand, in een woonkamer of op kantoor. Wilt u dit werk afwerken met liquid gloss of wilt u deze fotocollage op een ander formaat, kunt u bij ons de prijs opvragen.

De afmetingen van dit schilderij zijn 60 x 180 cm.

 1.150,00

Beschrijving

Arjon als zelfstandig ondernemer, afkomstig uit de reclame, vormgeving en fotografie en Jeffrey die sinds 2007 als vakfotograaf werkzaam is in de fotografie en foto-afwerking.

Arjon en Jeffrey weten op surrealistische wijze onderscheidend en inspirerend beelden te combineren en weer te geven met een eigen identiteit van de alledaagse dingen om hun heen. Zij bewerken met behulp van de computer de door hun gemaakte foto’s en fuseren deze tot krachtige composities die worden verrijkt met verschillende grafische- en computer technieken. Binnen korte tijd ontwikkelden zij een geheel eigen kenmerkende stijl die velen fascineert en waar je niet zomaar aan voorbij kunt lopen zonder te denken “Wow”.

Van 7 t/m 28 oktober 2011 hebben zij met hun werken geëxposeerd in de Agora Galery in New York City en zijn hun werken regelmatig te zien op kunstbeurzen en in kunstgaleries.

Extra informatie

Afmetingen 180 × 60 cm
Genre

Fotografie, Steden, Stadsgezichten

Breedte (cm)

180

Hoogte (cm)

60

Kunstenaar

Arjon Groeneweg

Met/ zonder lijst

zonder lijst

Andere suggesties…