Groeneweg fotocompilatie ‘ Twillight City’

 975,00

Een geweldig werk voor iedereen die een warm hart heeft voor Rotterdam, maar ook zeker voor liefhebbers van fotografie en architectuur. Zelfs de nieuwe markthal is verwerkt in deze collega. Dit werk is lang en zal daardoor prachtig staan op een grote wand, in een woonkamer of op kantoor. Wilt u dit werk afwerken met liquid glossy of wilt u deze fotocollage op een ander formaat, kunt u bij ons de prijs opvragen.
De afmetingen op basis van deze prijs zijn 60 x 180 cm.

Beschrijving

Beschrijving

Groeneweg fotocompilatie ‘ Twillight City’

Groeneweg fotocompilatie ‘ Twilight City ‘ is gemaakt door Arjon Groeneweg.  Arjon is als als zelfstandig ondernemer, afkomstig uit de reclame, vormgeving en fotografie en zoon Jeffrey die sinds 2007 als vakfotograaf werkzaam is in de fotografie en foto-afwerking.

Arjon en Jeffrey weten op surrealistische wijze onderscheidend en inspirerend beelden te combineren en weer te geven met een eigen identiteit van de alledaagse dingen om hun heen. Zij bewerken met behulp van de computer de door hun gemaakte foto’s en fuseren deze tot krachtige composities die worden verrijkt met verschillende grafische- en computer technieken. Binnen korte tijd ontwikkelden zij een geheel eigen kenmerkende stijl die velen fascineert en waar je niet zomaar aan voorbij kunt lopen zonder te denken “Wow”. De werken die zij gemaakt hebben zijn alle verschillend van onderwerp, maar de rode draad is het zoekeffect wat gecreëerd word in de werken, waardoor het nooit gaat vervelen.

In 2011 hebben zij met hun werken geëxposeerd in de Agora Galery in New York City en zijn hun werken regelmatig te zien op kunstbeurzen en in kunstgaleries.

Extra informatie

Extra informatie

Afmetingen 180 × 60 cm
Genre

Fotografie, Steden, Stadsgezichten

Breedte (cm)

180

Hoogte (cm)

60

Kunstenaar

Arjon Groeneweg

Met/ zonder lijst

zonder lijst

Andere suggesties…

  • Toevoegen aan winkelwagen Details

Titel

Ga naar de bovenkant