James Kerwin foto ‘Teal & Orange’

James Kerwin foto ‘Teal & Orange’

Afgedrukt op het beste fotopapier, verkleefd op dibond en afgewerkt met UV werend HD plexiglas.

Meerprijs voor UV-werend anti-reflex plexiglas is € 100,-

Limited Edition van 10 stuks.

De afmetingen van dit werk zijn 100 x 150 cm, andere afmetingen op aanvraag.

 2.650,00

SKU SDF2-1-1-1-2-2 Category Tags ,

Beschrijving

James Kerwin

James is een 34-jarige kunstfotograaf uit Norwich in Engeland. Het was oktober 2013 en James was al ongeveer 4 jaar bezig met fotografie, toen hij op internet enkele beelden zag van een voormalige psychiatrische inrichting hier in Engeland. Hoewel het niet zijn stijl van fotografie was, werd hij meteen aangetrokken en wilde hij meer zien.

Sinds die dag is James naar geheime en verboden terreinen in meer dan tien Europese landen gereisd om het verval en de verwaarlozing van enkele verbluffende locaties vast te leggen, waaronder vervallen gestichten, verlaten kastelen, voormalige energiecentrales, onderwaterstructuren en zelfs hele steden zoals Pripyat in de buurt van Tsjernobyl.
Eenmaal in een verlaten gebouw is er geen lawaai, geen mensen die winkelen, pendelen, autorijden of praten op hun mobiele apparaten; het is rustig en vredig, dit is iets waar James van houdt en waar hij een echte passie voor heeft. James ‘focus ligt op het vastleggen van rijke kleurenpaletten in de camera voordat hij nabewerking gebruikt om elke voltooide afbeelding te produceren met Adobe Creative Cloud-producten.

In 2014 won James drie verschillende fotowedstrijden met enkele van de composities die hier worden getoond, waarvan sommige nu zijn meest populaire stukken zijn. Weg van de camera geniet James van de frisse lucht, tijd doorbrengen met vrienden onder het genot van lekker eten, de warmte van de zomerzon voelen en het gevoel van avontuur dat reizen met zich meebrengt.

Extra informatie

Afmetingen 135 × 90 cm
Breedte (cm)

150

Hoogte (cm)

100

Genre

Fotografie, Urbex fotografie

Kunstenaar

James Kerwin

Met/ zonder lijst

zonder lijst

Oriëntatie

Landscape

Andere suggesties…