We gaan ruimte maken dus profiteer 16 t/m 30 april van 20 % korting op kunstwerken in voorraad bij aankoop  in de winkel in Brielle. Informeer naar de voorwaarden.

Sander du Floo fotocompilatie ‘New Rotterdam’

De fotocompilatie is gemaakt in de sfeer en stijl van Salvador Dali.

Afgedrukt op het beste fotopapier, verkleefd op dibond en afgewerkt met UV werend HD plexiglas.

Meerprijs voor UV-werend anti-reflex plexiglas is € 100,-

Limited Edition van 25 stuks.

De afmetingen van dit werk zijn 135 x 90 cm.

 

 1.595,00

Beschrijving

Sander du Floo fotocompilatie ‘New Rotterdam’

Sander du Floo fotocompilatie ‘New Rotterdam’ is gemaakt in de sfeer en stijl van Salvador Dali.

Kunstenaar Sander verlegde de grens tussen traditionele en digitale fotografie, met zijn camera slechts als schakel tussen zijn fotografische werken.
Zijn gefotografeerde foto’s worden gestructureerd en opgeslagen in een eigen beeldbank. Deze beeldbank bestaat uit meer dan duizenden foto’s en wordt voortdurend aangevuld in de zoektocht naar de perfecte samenhang tussen verschillende foto’s. Tijdens de edit passeren er gemiddeld zestig tot tweehonderd foto’s.
Elke structuur, object, tot aan een bouwkundig detail is een losse foto die letterlijk digitaal is vastgelegd. Door deze techniek ontstaat een collage, die resulteert in een surrealistisch, fotografisch werk.
Met deze benadering houdt du Floo alles letterlijk in eigen hand maar geeft de kijker juist alles uit handen, door de onjuiste voorstelling van de werkelijkheid.
Realiteit en fantasie worden vaak weergegeven in een stedelijk tafereel dat niet altijd overeenkomt met de werkelijkheid, om zo de waarneming van de buitenwereld te verstoren.
Zijn inspiratie haalt hij uit werk van Salvador Dalí, Carel Willink en René Magritte. De combinatie maken du Floo’s werken een aanwinst in de wereld van fotografie en kunst.

Extra informatie

Afmetingen 90 × 135 cm
Breedte (cm)

90

Hoogte (cm)

135

Genre

Fotografie, Steden, Stadsgezichten

Kunstenaar

Sander du Floo

Oriëntatie

Portrait

Andere suggesties…