DAQIconcept Chirp ‘Black Silver’

CHIRP is een unieke wekker die licht- en geluidstechnologie combineert met traditioneel vakmanschap. Form meets functionaangezien CHIRP niet alleen een praktisch object is, maar ook een mooie esthetiek toevoegt aan uw slaapkamerinterieur. Een welkome afwisseling van de kunstmatige geluiden van een mobiel apparaat of een gewone wekker; CHIRP maakt je namelijk wakker met zacht licht en de geluiden uit de natuur. Verschillende geluiden kunnen individueel worden geselecteerd, variërend van zingende vogels, kalmerende golven of zelfs een knetterend vuur. Allemaal bedoeld om ontstresst, fris en energiek wakker te worden en de nieuwe dag te beginnen.

Afmetingen: 21 x 9 x 9 cm.

 

 

 219,00

Uitverkocht

Beschrijving

DAQIconcept Chirp ‘Black Silver’

DAQIconcept Chirp ‘Black Silver’ is een unieke wekker die licht- en geluidstechnologie combineert met traditioneel vakmanschap. Form meets functionaangezien CHIRP niet alleen een praktisch object is, maar ook een mooie esthetiek toevoegt aan uw slaapkamerinterieur. Een welkome afwisseling van de kunstmatige geluiden van een mobiel apparaat of een gewone wekker; CHIRP maakt je namelijk wakker met zacht licht en de geluiden uit de natuur. Verschillende geluiden kunnen individueel worden geselecteerd, variërend van zingende vogels, kalmerende golven of zelfs een knetterend vuur. Allemaal bedoeld om ontstresst, fris en energiek wakker te worden en de nieuwe dag te beginnen.

DAQICONCEPT CHIRP zorgt voor een rustige overgang tussen slapen en ontwaken. Het bootst slim de zonsopgang na, waarbij 20 minuten voordat het alarm afgaat de intensiteit van het licht geleidelijk toeneemt. Het zachte ochtendlicht bevordert een staat van sereniteit. Het tweede element dat volgt zijn de geluiden uit de natuur die de audiofunctie definiëren. Dit wordt geactiveerd op de ingestelde alarmtijd. Het resultaat is een dagelijks ontwakingsritueel dat niet opdringerig is en een algemeen gevoel van welzijn bevordert.

DAQICONCEPT CHIRP brengt de geluiden uit de natuur naar uw persoonlijke omgeving binnenshuis. Er kunnen verschillende geluiden worden geselecteerd, variërend van zingende vogels, kalmerende oceaangolven tot een knetterend vuur. Allemaal bedoeld om ontstresst, fris en energiek wakker te worden en de nieuwe dag te beginnen.

Technische specificaties

 • Pas uw eigen alarminstellingen aan met een verscheidenheid aan natuur- en vogelgeluiden
 • Wake-up light dat rustig 20 minuten voordat het alarm af gaat steeds helderder wordt
 • Speel de hele dag natuurlijke geluiden af
 • One Touch-synchronisatie via audiotransmissie voor eenvoudige installatie
 • Werkt met de DAQIchirp-app – compatibel met zowel Apple- als Android-apparaten
 • Technologie is vrij van elke draadloze verbinding en geeft geen verder signaal af – dit zorgt voor een gezonde slaapomgeving zonder interferentie
 • Snooze functie
 • Kleur temperatuur: 2700 K
 • Afmetingen: 210 (h) x 91 (w) x 91 (l) mm
 • Gewicht: 400g
 • Materiaal: porseleinen vogel cover/ marmeren voet / metaal / plastic
 • Input: 5V 1A

Extra informatie

Afmetingen 9 × 9 × 21 cm
Breedte (cm)

9

Hoogte (cm)

21

Kunstenaar

DAQI concepts

Genre

Dieren, Fashion en Luxury

Andere suggesties…