Aankopen vanaf 50,- gratis verzending binnen Nederland.

Nikki.Amsterdam Lamp Wijnkoeler L

Nikki.Amsterdam Lamp Wijnkoeler L

Multicolor Lamp & Wijnkoeler & Bluetooth Speaker

Nadat The.Lampion volledig is opgeladen maak je via je smartphone of ander device heel gemakkelijk connectie met de ingebouwde bluetooth speaker en speel je je favoriete playlist. Nikki.Amsterdam voorziet in een zeer gebruiksvriendelijke app waarmee je producten gemakkelijk bedient. De multicolor Led verlichting voorziet in een grote diversiteit aan kleuren, waaronder warm wit voor de intiemere momenten.

De waterdichte, uitgespaarde ruimte in het midden van de lampion biedt met behulp van ijs de mogelijkheid wijn of andere drankjes te koelen. Daarnaast zijn de pootjes van The.Lampion verhoogd, waardoor de geluidskwaliteit flink is verbeterd. Het A-kwaliteit lederen hengsel is in lengte verstelbaar. Hang The.Lampion hiermee op in een boom en creëer een sprookjesachtig tafereel! Of je The.Lampion nu gebruikt voor de muziek, voor het licht, als koeler of zelf als plantenbak, het is een echte wannahave!

The.Lampion is verkrijgbaar in drie verschillende maten, The.Lampion S, The.Lampion M en The.Lampion L. Koppel de lampionnen onderling of met andere producten van Nikki.Amsterdam en creëer overal hetzelfde geluid en/of licht!

 229,00

Beschrijving

Nikki.Amsterdam Lamp Wijnkoeler L

Functionaliteiten
– Multicolor licht; op de maat van de muziek, fade modus of single kleur
– SYNC functie; mogelijkheid tot het koppelen van meerdere lampionnen voor licht en geluid!
– Spatwaterdicht
– Ruimte voor koelen van maximaal 1 wijnfles (diameter 12cm)
– Geborstelde aluminium rand
– Braziliaans lederen handvat
– 5W full range bluetooth speaker
– Oplader meegeleverd maar ook draadloos te gebruiken
– Inclusief afstandsbediening voor licht en volume
– Ingebouwde batterij voor 4 uur continue muziek en licht of 6 uur alleen licht
– Ook geschikt als design bloempot (binnen)

Specificaties:
– Top kwaliteit Braziliaans leder
– 0,8MM aluminum rand
– Afmeting verpakking; 25 X 25 X 43,0 cm, NW/GW 1.45/1.9kg
– LED light: 10pcs, 2 W
– Batterij: 3600 mAh, input 110/20V, output 5.0 V
– Adaptor: Micro USB Port 5V, 1A
– Speaker amplifier: 4Ω, 5W
– Oplaadtijd: 4 uur
– Gebruiksduur licht en geluid incl. gebruik Sync: 3 uur
– Gebruiksduur licht en geluid, solo product: 5 uur
– Gebruiksduur alleen muziek, soloproduct: 5 uur
– Gebruiksduur alleen licht, solo product: 8 uur

The.Lampion Color

The.Lampion Color is je nieuwe partner tijdens die momenten die het leven zo aangenaam maken! Deze elegant vormgegeven design lamp biedt drie functionaliteiten – lamp, speaker en (wijn)koeler en is hiermee een welkome gast op menig feestje, ontspannen boottripje of heerlijk samenzijn tijdens een diner of in het park.

The.Lampion Color dankt zijn naam aan de mogelijkheid van kleur te veranderen; op de maat van de muziek of op een tempo. Door gebruik te maken van de nieuwste bluetooth technologie, wij noemen dit SYNC, is het zelfs mogelijk meerdere lampionnen aan elkaar te koppelen! Nu kun je je eigen surround system en lichtshow creëren! Via bluetooth koppel je heel eenvoudig je smartphone aan de lampion en kun je je favoriete muziek beluisteren. Met een afstandsbediening bedien je zowel licht als geluid.

De waterdichte, uitgespaarde ruimte in het midden van de lamp biedt met behulp van ijs de mogelijkheid wijn of andere drankjes te koelen. The.Lampion Color is uitgerust met een A-kwaliteit lederen hengsel wat de lamp een zeer elegante uitstraling geeft. Of je The.Lampion nu gebruikt voor de muziek, voor het licht, als koeler of zelf als plantenbak, we verzekeren je dat je geen spijt krijgt van je aankoop!

Het gebruik van hoogwaardige materialen geeft de standaard weer die je van producten van Nikki.Amsterdam voor nu en in de toekomst mag verwachten.  The.Lampion Color is verkrijgbaar in drie verschillende maten, The.Lampion Color 35, The.Lampion Color 50 en The.Lampion Color 65.

Extra informatie

Afmetingen 35 cm
Hoogte (cm)

72

Kunstenaar

Nikki.Amsterdam

Breedte (cm)

42

Genre

Fashion en Luxury

Andere suggesties…