Aankopen vanaf 50,- gratis verzending binnen Nederland.

Hans Innemee kunstdruk ‘To be Looking..’

Hans Innemee kunstdruk ‘To be Looking..’ is een reproductie met lijst en leuk als cadeau.

De afmetingen zijn 30 x 30 cm incl. aluminium lijst.

 37,50

Uitverkocht

Beschrijving

Hans Innemee kunstdruk ‘To be Looking..’

Hans Innemee kunstdruk ‘To be Looking..’ is een reproductie met lijst. Veel mensen hebben werk van Hans Innemée. Hij is een succesvol kunstenaar!

Een voor mij veel aantrekkelijker en niet in cijfers uit te drukken bewijs wordt geleverd door de reacties van kopers en kijkers.

Een directeur heeft een werk van Hans in zijn vergaderkamer en moet ontroerd glimlachen wanneer hij over de schouder van de onderhandelaar tegenover hem heen de lichtvoetige relativering van zijn ernstige besprekingen verbeeld ziet. De dieren hebben hun handen vol aan elkaar en zetten zo hun vraagtekens bij de noodzaak van een strategie die het marktaandeel van 89% naar 91% kan doen stijgen.

Een huismoeder geniet dagelijks van een tafereel met kippen en eieren, ziet elke dag weer andere gelaatsuitdrukkingen, herkent de familiaire beslommeringen en affaires in hun simpele maar rake typering. Ze lacht even om haar zorgen.

Wie de wereld probeert te ontdoen van poespas en de schone schijn en terug wil keren naar de essentie, de eenvoud, basale emoties, de aandoenlijke onbeholpenheid van de menselijke communicatie, komt gemakkelijk in de gevoelswereld van een kind terecht. De beeldtaal van Hans Innemée is een taal die door alle kinderen wordt begrepen. En door volwassenen die haar niet hebben afgeleerd.

“Een schilderij moet suggereren. Hoe meer je de toeschouwer de kans geeft zelf naar betekenissen te raden, hoe rijker een schilderij is. Een kunstwerk moet je fantasie prikkelen, energie vrijmaken. Alles wat je voor de kijker invult, ontneem je hem. Daarom werk ik eraan om steeds meer weg te laten. Minder is meer”.

Het werk van Hans wordt vertegenwoordigd door diverse galeries in Nederland, Duitsland en Japan.

Extra informatie

Afmetingen 30 × 2 × 30 cm
Genre

Dieren

Oriëntatie

Square

Breedte (cm)

30

Hoogte (cm)

30

Kunstenaar

Hans Innemee

Met/ zonder lijst

met lijst