Online aankopen vanaf 50,- gratis verzending binnen Nederland.

Aanbieding!

DecoArt ‘Web’

Aanbieding!

Het web bestaat uit vele metalen stroken die in elkaar gevlochten zijn. Dit werk is tegen een zwarte achtergrond aan gemaakt en komt hierdoor nog mooier uit. De brede zwarte lijst versterkt dit. Dit werk is bijzonder, driedimensionaal en modern.

De afmetingen zijn 80 x 80 x 8 cm.

Aanwezig in de galerie in Brielle.

 275,00

SKU CAS3 Categories , Tags , , , , ,

Beschrijving

DecoArt ‘Web’

DecoArt ‘Web’ is een prachtig kunstwerk en een sieraad voor de moderne interieurs. Maar ook voor klassieke inrichtingen die op zoek zijn naar iets bijzonders kan dit werk bijzonder goed passen! Het web bestaat uit vele metalen stroken die in elkaar gevlochten zijn. Dit werk is tegen een zwarte achtergrond aan gemaakt en komt hierdoor nog mooier uit. De brede zwarte lijst versterkt dit. Dit werk is bijzonder, driedimensionaal en modern.

DecoArt is een aparte afdeling binnen Van Bellen Art. Prachtige werken voor een aantrekkelijke prijs. DecoArt is met de hand geschilderd en mag, net als met unieke kunst, niet worden nagemaakt. Maar deze werken, in tegenstelling tot de werken die wij direct van de kunstenaar kopen, worden in grotere oplagen gemaakt en zijn dus ook vaak na te bestellen. Hierdoor kunnen wij deze doeken voor een mooie prijs aanbieden en heeft u toch handwerk in huis. En zo streven wij onze visie na: kunst voor iedereen.

Niet alleen voor particulieren is DecoArt een aantrekkelijke optie, maar ook voor bedrijven, kantoren en hotels. DecoArt heeft vaak een voorstelling waar veel mensen zich in kunnen verplaatsen, een voorstelling die tot de verbeelding spreekt. Erg aantrekkelijk voor ruimtes waar veel mensen komen. Daarbij hangt u als bedrijf iets aan de muur wat minder in omloop is dan illustraties die te koop zijn bij grote winkels en groothandels. Door de grotere oplagen kunnen wij de kunstwerken voor een mooie prijs aanbieden en kunnen bedrijfspanden en hotelkamers voor een mooi budget (door ons) worden ingericht. Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor u als bedrijf? Kijk dan eens onder het kopje ‘bedrijven’ (links op onze website) of neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Extra informatie

Afmetingen 80 × 80 cm
Breedte (cm)

80

Met/ zonder lijst

met lijst

Hoogte (cm)

80

Kunstenaar

DecoArt