Online aankopen vanaf 50,- gratis verzending binnen Nederland.

Foto op canvas ‘Pretty Flower Bouquet III’

Foto op canvas ‘Pretty Flower Bouquet III’ is een foto van kleurrijk boeket met bloemen.

De foto is gedrukt op hoogwaardig canvas en voorzien van een dunne aluminium lijst en heeft mede daardoor een moderne uitstraling.

De afmetingen zijn 80 x 120 cm. Ook verkrijgbaar in andere afmetingen.

Informeer naar de mogelijkheden.

art: IM

 259,00

SKU FOTO68-1-2-2-1-1-2-1-2-1-1-1-1-1-1 Categories , Tags ,

Beschrijving

Foto op canvas ‘Pretty Flower Bouquet III’

Foto op canvas ‘Pretty Flower Bouquet III’ is een foto van kleurrijk boeket met bloemen. De foto is gedrukt op hoogwaardig canvas en voorzien van een dun aluminum lijst en heeft mede daardoor een moderne uitstraling.

Met een foto op hoogwaardig canvas komen de kleuren nog intenser over.  Het voordeel van canvas is dat er geen weerkaatsing is.  Een mooi werk waarin iedere keer weer iets nieuws te ontdekken valt door de vele details.

Met de weelderige bloemen van de foto op canvas ‘Pretty Flower Bouquet III’ haal je de natuur sfeer in huis.

Deze fotokunst is onderdeel van onze afdeling DecoArt. DecoArt is een aparte afdeling binnen Van Bellen Art. Prachtige werken voor een aantrekkelijke prijs. DecoArt is met de hand geschilderd en mag, net als met unieke kunst, niet worden nagemaakt. Maar deze werken, in tegenstelling tot de werken die wij direct van de kunstenaar kopen, worden in grotere oplagen gemaakt en zijn dus ook vaak na te bestellen. Hierdoor kunnen wij deze doeken voor een mooie prijs aanbieden en heeft u toch handwerk in huis. En zo streven wij onze visie na: kunst voor iedereen.

De afmetingen zijn 80 x 120 cm van de Foto op canvas ‘Pretty Flower Bouquet III’ en aan de achterzijde zit een eenvoudig ophangsysteem.

Niet alleen voor particulieren is DecoArt een aantrekkelijke optie, maar ook voor bedrijven, kantoren en hotels. DecoArt heeft vaak een voorstelling waar veel mensen zich in kunnen verplaatsen, een voorstelling die tot de verbeelding spreekt. Erg aantrekkelijk voor ruimtes waar veel mensen komen. Daarbij hangt u als bedrijf iets aan de muur wat minder in omloop is dan illustraties die te koop zijn bij grote winkels en groothandels. Door de grotere oplagen kunnen wij de kunstwerken voor een mooie prijs aanbieden en kunnen bedrijfspanden en hotelkamers voor een mooi budget (door ons) worden ingericht. Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor u als bedrijf? Kijk dan eens onder het kopje ‘bedrijven’ (links op onze website) of neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Kijk ook een op de website van Artconsilio.

Extra informatie

Genre

Bloemen, Fotografie

Breedte (cm)

80

Kunstenaar

DecoArt

Hoogte (cm)

120

Materiaal

linnen

Merk

Van Bellen Art

Met/ zonder lijst

met lijst

Andere suggesties…