Hans Jochem Bakker schilderij ‘Forever yours’

Limited Edition on artificial leather gemonteerd op 3 mm alu-dibond.

Het Art Leather dibond heeft natuurlijke luxe uitstraling. Omdat wij gebruikmaken van een speciale druktechniek op het artificial leather/ kunstleder blijft de leernerf duidelijk zichtbaar en behoudt het de unieke soft touch van het leer.
Het kunstwerk is gemonteerd op 3 mm dik alu-dibond panelen en voorzien van een ophangprofiel. Edities worden voorzien van een certificaat.

De afmetingen zijn 100 x 100 cm.

 

 

 895,00

Beschrijving

Hans Jochem Bakker schilderij ‘Forever yours’

Hans Jochem Bakker schilderij ‘Forever yours’ is gemaakt op Art Leather dibond en heeft natuurlijke luxe uitstraling. Omdat wij gebruikmaken van een speciale druktechniek op het artificial leather/ kunstleder blijft de leernerf duidelijk zichtbaar en behoudt het de unieke soft touch van het leer.
Het kunstwerk is gemonteerd op 3 mm dik alu-dibond panelen en voorzien van een ophangprofiel. Edities worden voorzien van een certificaat.

De kunstenaar Hans Jochem Bakker (1948) is een autodidact uit een oud kunstenaarsgeslacht. Geïnspireerd door kunstenaars als Salvador Dalí, Miró en Picasso heeft hij delen van hun zuidelijke temperament overgenomen in zijn thematiek, zoals een bijzondere belangstelling voor vogels, paarden en vrouwen.

De afmetingen van Hans Jochem Bakker schilderij ‘Forever yours’ zijn 100 x 100 cm.

Zijn thema ligt niet van tevoren vast, ontstaat bij wijze van spreken pas wanneer de kwast voor de eerste keer het nog blanke doek raakt. Zo spontaan mogelijk, eerlijk, recht uit het gepassioneerde kunstenaarshart.

Een afgerond verhaal bestaat zelfs niet eens. Alles is in beweging, en dat is ook de belangrijkste reden om te blijven schilderen.

Behalve de grotere vrijheid en daarmee de mogelijkheid om meteen te reageren, in te spelen op datgene wat onder de hand ontstaat, is er ook ruimte om aandacht te besteden aan de compositie, de structuur en het materiaal.

Daarmee wordt de schilderhandeling compleet en wordt het schilderij een eenheid van vorm, kleur en beweging.

Bekijk ook eens de website en de winkel van Artconsilio.

Extra informatie

Afmetingen 100 × 100 cm
Genre

Figuratief, Mensen

Oriëntatie

Portrait

Hoogte (cm)

100

Kunstenaar

Hans Jochem Bakker

Breedte (cm)

100

Andere suggesties…