Metal Art 3D schilderij ‘Regatta’

Metal Art 3D schilderij ‘Regatta’ is een metalen schilderij met daarop in 3D  een zeilboten race.

Het schilderij is voorzien van een ophangsysteem en hierdoor eenvoudig op te hangen.

art.nr. GS

De afmetingen 70 x 140 cm.

Binnen 3 dagen bij thuis bezorgd.

 

 249,00

Beschrijving

Metal Art 3D schilderij ‘Regatta’

Metal Art 3D schilderij ‘Regatta’ is een metalen schilderij met daarop in 3D  een zeilboten race.

Onder Metal Art worden werken verstaan die als basis het materiaal (bewerkt) metaal hebben. Vaak is de ondergrond van metaal en wordt er gewerkt met metalen elementen die op de plaat worden gelast waardoor er een 3 dimensionaal effect ontstaat. Er worden van metaal verschillende soorten schilderijen gemaakt met diverse onderwerpen. De Metal Art schilderijen zijn voorzien van een laklaag om de beschildering te beschermen en het metaal te beschermen.

DecoArt is een aparte afdeling binnen Van Bellen Art. Prachtige werken voor een aantrekkelijke prijs. DecoArt is met de hand geschilderd en mag, net als met unieke kunst, niet worden nagemaakt. Maar deze werken, in tegenstelling tot de werken die wij direct van de kunstenaar kopen, worden in grotere oplagen gemaakt en zijn dus ook vaak na te bestellen. Hierdoor kunnen wij deze kunstwerken voor een mooie prijs aanbieden en heeft u toch handwerk in huis. En zo streven wij onze visie na: kunst voor iedereen.

Niet alleen voor particulieren is DecoArt een aantrekkelijke optie, maar ook voor bedrijven, kantoren en hotels. DecoArt heeft vaak een voorstelling waar veel mensen zich in kunnen verplaatsen, een voorstelling die tot de verbeelding spreekt. Erg aantrekkelijk voor ruimtes waar veel mensen komen. Daarbij hangt u als bedrijf iets aan de muur wat minder in omloop is dan illustraties die te koop zijn bij grote winkels en groothandels. Door de grotere oplagen kunnen wij de kunstwerken voor een mooie prijs aanbieden en kunnen bedrijfspanden en hotelkamers voor een mooi budget (door ons) worden ingericht. Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor u als bedrijf? Kijk dan eens onder het kopje ‘bedrijven’ (links op onze website) of neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Extra informatie

Afmetingen 140 × 70 cm
Genre

Zeilboten / Boten

Oriëntatie

Landscape

Breedte (cm)

140

Hoogte (cm)

70

Kunstenaar

Metal Art 3D

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Metal Art 3D schilderij ‘Regatta’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…