We gaan ruimte maken dus profiteer 16 t/m 30 april van 20 % korting op kunstwerken in voorraad bij aankoop  in de winkel in Brielle. Informeer naar de voorwaarden.

Metal Art 3D schilderij ‘Yin Yang’

Metal Art 3D schilderij ‘Yin Yang’ is een kleurrijk en stoer schilderij van metaal met een man en vrouw achter een cirkel in Yin Yang uitvoering.
De afmetingen zijn 100 x 100 cm.

Het schilderij is voor zien van een ophangsysteem dus eenvoudig op te hangen.

Binnen 2 dagen bij u thuis bezorgd.

 

 225,00

Uitverkocht

Beschrijving

Metal Art 3D schilderij ‘Yin Yang’

Metal Art 3D schilderij ‘Yin Yang’ is een kleurrijk en stoer schilderij van metaal met een man en vrouw achter een cirkel in Yin Yang uitvoering. De afmetingen zijn 100 x 100 cm.
Het schilderij is voor zien van een ophangsysteem dus eenvoudig op te hangen.

Onder Metal Art worden werken verstaan die als basis het materiaal (bewerkt) metaal hebben. Vaak is de ondergrond van metaal en wordt er gewerkt met metalen elementen die op de plaat worden gelast waardoor er een 3 dimensionaal effect ontstaat. Er worden van metaal verschillende soorten schilderijen gemaakt met diverse onderwerpen.
De Metal Art schilderijen zijn voorzien van een laklaag om de beschildering te beschermen en het metaal te beschermen.

Prachtige metalen Molens die gelast zijn op een metalen ondergrond. Dit zorgt al voor een prachtig effect maar de olieverf waarmee over het metal is geschilderd geeft dit werk nét nog wat extra’s. De afmetingen zijn 100 x 100 cm. Het schilderij is voor zien van een ophangsysteem dus eenvoudig op te hangen.

 

Extra informatie

Afmetingen 100 × 100 cm
Genre

Figuratief, Mensen

Oriëntatie

Square

Breedte (cm)

100

Hoogte (cm)

100

Kunstenaar

Metal Art 3D

Met/ zonder lijst

zonder lijst

Andere suggesties…