Micha Baker schilderij ‘Champagne darling?’

Micha Baker schilderij ‘Champagne darling?’

Mooie combinatie van diverse druktechnieken en acryl.

Hierna is het overgoten met een dikke laag epoxyhars, wat de kleurhelderheid omhooghaalt, beschermt en het kunstwerk een zeer mooie uitstraling geeft.

Aangezien er veel handwerk in dit kunstwerk zit,  verschilt ieder exemplaar nét iets van de ander.

Het kunstwerk is voorzien van ophangsysteem en kan zo aan de wand.

Afmeting 120 x 100 cm Op bestelling leverbaar.

 2.495,00

Beschrijving

Micha Baker schilderij ‘Champagne darling?’

Micha Baker schilderij ‘Champagne darling?’ is een Mix-Media kunstwerk overgoten met Epoxy, is een combinatie van diverse moderne hoogwaardige print- en druktechnieken in combinatie met ambachtelijk handwerk. De uiteindelijke bewerking in combinatie met epoxy zorgt voor een glossy 3-D effect. Unique Artwork.

Micha Baker (Sao Paulo, 1962) is een Brazilliaans kunstenaar. Na ongeveer 5 jaar lessen in technieken bij verschillende kunstenaars begon hij een opleiding illustratieve vormgeving . Hierin vond hij de inspiratiebronnen voor z’n huidige werken en maakte al snel gebruik van de moderne mogelijkheden om z’n werken te creëren.

Micha schildert vooral figuratieve kunst, waarbij vrouwen, bloemen, paarden en vaak personages tot z’n vocabularium horen. Hij is al enige tijd woonachtend in Nederland en recentelijk heeft hij een serie polygrafieken uitgebracht.

Polygrafiek is een combinatie van diverse moderne hoogwaardige print- en druktechnieken in combinatie met ambachtelijk handwerk. Het canvas wordt handmatig voorzien van een speciale structuurlaag waarna volgens een speciale druktechniek het kunstwerk/motief hierop wordt gedrukt.

Door de combinatie van reliëf en druktechniek krijgt het kunstwerk een speciale exclusieve uitstraling.

 

Extra informatie

Afmetingen 100 × 120 cm
Breedte (cm)

120

Hoogte (cm)

100

Kunstenaar

Micha Baker

Genre

Dieren, Fashion en Luxury, PopArt

Materiaal

Epoxy

Met/ zonder lijst

zonder lijst

Oriëntatie

Landscape

Andere suggesties…