Gratis verzenden in NL vanaf €. 50,-

Michael Daniels POP-ART ‘Bitcoin’ (L)

Michael Daniels POP-ART ‘Bitcoin’ (L)

De afmetingen zijn 90 x 110 cm.

Het kunstwerk is gemaakt op een ondergrond van mirror dibond. Op deze print is een veelheid van kleine afbeeldingen te zien die allemaal met de titel van het kunstwerk te maken hebben. Steeds als je het kunstwerk bekijkt zie je weer iets anders en doordat delen van het onderliggende materiaal niet bedrukt zijn krijg je veel verschillende effecten door de spiegelende werking van onder andere het licht.

Het kunstwerk is voorzien van een ophangbevestiging en afstandsstoppers zodat het stabiel tegen een muur kan hangen. Het kunstwerk wordt gemaakt in een oplage van 150 stuks en is op de achterzijde gesigneerd.

 995,00

Beschrijving

Michael Daniels POP-ART ‘Bitcoin’ (L)

Michael Daniels POP-ART ‘Bitcoin’ (L) is digitale technologie op aluminium.

Michael Daniels is geboren in Ede op 18 april 1976. Hij heeft een creatieve opleiding gevolgd in het Oosten van het land, waar hij in aanraking kwam met typografie, fotografie, schilderen en tekenen. Hierna heeft hij grafische vormgeving gestudeerd.
Hij starte een grafisch ontwerpbureau en ging zelfstandig aan de slag. Hier heeft hij een gedegen grafische kennis en jarenlange ervaring opgebouwd. Creativiteit is zijn talent.
Om deze creativiteit de ruimte te geven is hij met veel succes Pop-Art kunst gaan ontwerpen.
De fantasie van Michael Daniels is de grens en die is juist ver te zoeken. Zijn stijl kenmerkt zich door pakkende en zeer nauwkeurig uitgewerkte Pop-Art beelden uit zowel het heden als het verleden met verrassende invalshoeken.
Michael Daniels is klaar om de harten van kunstliefhebbers te veroveren met zijn kleurrijke en pakkende creaties.

Extra informatie

Afmetingen 90 × 110 cm
Breedte (cm)

50

Hoogte (cm)

65

Genre

Fashion en Luxury, PopArt

Oriëntatie

Landscape, Portrait

Kunstenaar

Michael Daniels

Andere suggesties…