Schilderij ‘Abstract in brown and gold II’

Schilderij ‘Abstract in brown and gold II’ is een schilderij in de kleuren bruin en goud met lijst.

De afmetingen zijn 72 x 72 cm.

art.nr. I

 

 

 165,00

Beschrijving

Schilderij ‘Abstract in brown and gold II’

Schilderij ‘Abstract in brown and gold II’ is een schilderij in de kleuren bruin en goud met lijst.

Schilderij vol met kleur maar met een rustige uitstraling. Het is een mooi kunstwerk die bijzonder gedetailleerd is ondanks de grove manier van werken. Door de vele kleuren in het werk is het te combineren met vele interieurs.
DecoArt is een aparte afdeling binnen Van Bellen Art. Prachtige werken voor een aantrekkelijke prijs. DecoArt is met de hand geschilderd en mag, net als met unieke kunst, niet worden nagemaakt. Maar deze werken, in tegenstelling tot de werken die wij direct van de kunstenaar kopen, worden in grotere oplagen gemaakt en zijn dus ook vaak na te bestellen. Hierdoor kunnen wij deze doeken voor een mooie prijs aanbieden en heeft u toch handwerk in huis. En zo streven wij onze visie na: kunst voor iedereen.

Niet alleen voor particulieren is DecoArt een aantrekkelijke optie, maar ook voor bedrijven, kantoren en hotels. DecoArt heeft vaak een voorstelling waar veel mensen zich in kunnen verplaatsen, een voorstelling die tot de verbeelding spreekt. Erg aantrekkelijk voor ruimtes waar veel mensen komen. Daarbij hangt u als bedrijf iets aan de muur wat minder in omloop is dan illustraties die te koop zijn bij grote winkels en groothandels. Door de grotere oplagen kunnen wij de kunstwerken voor een mooie prijs aanbieden en kunnen bedrijfspanden en hotelkamers voor een mooi budget (door ons) worden ingericht. Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor u als bedrijf? Kijk dan eens onder het kopje ‘bedrijven’ (links op onze website) of neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Extra informatie

Afmetingen 72 × 72 cm
Genre

Abstract

Breedte (cm)

72

Kunstenaar

DecoArt

Hoogte (cm)

72

Materiaal

linnen

Oriëntatie

Square

Merk

Van Bellen Art

Met/ zonder lijst

met lijst

Andere suggesties…