We gaan ruimte maken dus profiteer 16 t/m 30 april van 20 % korting op kunstwerken in voorraad bij aankoop  in de winkel in Brielle. Informeer naar de voorwaarden.

Schilderij ‘Polder en wolkenlucht’

Schilderij ‘Polder en wolkenlucht’ is een schilderij van een polderlandschap met een wolkenlucht.
De afmetingen van dit schilderij zijn 92 x 122 cm met lijst.

art.nr. IM 102665

 

 350,00

Beschrijving

Schilderij ‘Polder en wolkenlucht’

Schilderij ‘Polder en wolkenlucht’ is een schilderij van een polderlandschap met een wolkenlucht.

Een mooi schilderij voor een aantrekkelijke en betaalbare prijs.

DecoArt is een aparte afdeling binnen Van Bellen Art. Prachtige werken voor een aantrekkelijke prijs. DecoArt is met de hand geschilderd en mag, net als met unieke kunst, niet worden nagemaakt. Maar deze werken, in tegenstelling tot de werken die wij direct van de kunstenaar kopen, worden in grotere oplagen gemaakt en zijn dus ook vaak na te bestellen.
Hierdoor kunnen wij deze doeken voor een mooie prijs aanbieden en heeft u toch handwerk in huis. En zo streven wij onze visie na: kunst voor iedereen.

Niet alleen voor particulieren is DecoArt een aantrekkelijke optie, maar ook voor bedrijven, kantoren en hotels.

DecoArt heeft vaak een voorstelling waar veel mensen zich in kunnen verplaatsen, een voorstelling die tot de verbeelding spreekt. Erg aantrekkelijk voor ruimtes waar veel mensen komen. Daarbij hangt u als bedrijf iets aan de muur wat minder in omloop is dan illustraties die te koop zijn bij grote winkels en groothandels. Door de grotere oplagen kunnen wij de kunstwerken voor een mooie prijs aanbieden en kunnen bedrijfspanden en hotelkamers voor een mooi budget (door ons) worden ingericht. Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor u als bedrijf? Kijk dan eens onder het kopje ‘bedrijven’ (links op onze website) of neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Extra informatie

Afmetingen 122 × 92 cm
Oriëntatie

Landscape

Breedte (cm)

122

Hoogte (cm)

92

Kunstenaar

DecoArt

Met/ zonder lijst

met lijst

Genre

Abstract, Landschappen

Andere suggesties…