We gaan ruimte maken dus profiteer 16 t/m 30 april van 20 % korting op kunstwerken in voorraad bij aankoop  in de winkel in Brielle. Informeer naar de voorwaarden.

Twan van der Ven schilderij ‘Abstract’

Twan van der Ven schilderij ‘Abstract’ is geschilderd met dikke lagen olieverf.
Met prachtige bijpassende aluminium lijst.

De afmetingen zijn 72 x 142 cm.

 

 795,00

Uitverkocht

Beschrijving

Twan van der Ven schilderij ‘Abstract’

Twan van der Ven schilderij ‘Abstract’ is geschilderd met dikke lagen olieverf. Twan van de Ven (Brabant, 1963) is een Nederlands kunstenaar. Na twaalf jaar gewerkt te hebben als meubelmaker, besloot hij zijn leven te wijden aan het schilderen.

Twan is autodidact. Zijn schilderijen zijn olieverf op linnen, veelal in grotere formaten, kenmerken zich door organische vormen en een vlotte streek. Zijn doeken getuigen van een variëteit aan technieken en hij houdt ervan te experimenteren met kleuren en composities. Abstract, expressief met iets figuratief.

De schilderijen zijn uitgevoerd op degelijke houten spieraam werken met linnen bespannen. Mooie harde kleuren olieverf van de beste kwaliteit omdat Twan van de Ven weet hoe belangrijk de kwaliteit van een houten spieraam moet zijn kan hij door zelf zijn raamwerken te maken extra grote schilderijen schilderen.

Extra informatie

Afmetingen 142 × 72 cm
Genre

Abstract

Breedte (cm)

142

Hoogte (cm)

72

Kunstenaar

Twan van der Ven

Met/ zonder lijst

met lijst

Oriëntatie

Landscape