Aankopen vanaf 50,- gratis verzending binnen Nederland.

Vanessa Lomas schilderij ‘Olifant Mabili’

Vanessa Lomas schilderij ‘Olifant Mabili’ is een olieverf schilderij van een imposante olifant.

De afmetingen zijn 90 x 120 cm.

De achtergrond van het werk is wit!

Aanwezig bij Van Bellen Art in Brielle.

 

 1.495,00

Op voorraad

Beschrijving

Vanessa Lomas schilderij ‘Olifant Mabili’

Vanessa Lomas schilderij ‘Olifant Mabili’ is een olieverf schilderij van een imposante olifant. Vanessa Lomas woont en werkt in Zuid-Afrika vlakbij het Kruger park in een Nature Estate.  Zij kent als geen ander de dieren, die zij schildert, van dichtbij. De wilde dieren zoals zebra’s, luipaarden, en talloze soorten herten lopen bij haar letterlijk door de achtertuin.

De olieverf schilderijen die zij maakt van leeuwen, olifanten, luipaarden, wilde honden of andere wilde dieren uit Zuid-Afrika zijn opgebouwd uit een vaak abstracte achtergrond en de dieren op de voorgrond met veel detail.

Haar passie voor kunst begon op jonge leeftijd (7 jaar) . Tijdens haar schooljaren won ze regelmatig de ” Art Awards ” die ieder jaar gehouden werden. Later volgde ze lessen bij Saxonworld, Johannesburg en verkreeg na 3 jaar een diploma met de Paris School of Art. De in Nederland gepresenteerde schilderijen zijn allemaal olieverf schilderijen.

Los van haar bekendheid in Zuid-Afrika, pronken haar werken aan de muren van huizen en kantoren in onder andere Mozambique, Australie, India, Denemarken, Engeland en de USA. En nu ook verkrijgbaar via Van Bellen Art!

Extra informatie

Afmetingen 90 × 120 cm
Genre

Dieren

Oriëntatie

Portrait

Breedte (cm)

90

Kunstenaar

Vanessa Lomas

Met/ zonder lijst

met lijst

Andere suggesties…