Tel: 0181-478624
Mobiel: 06-24150016
Mail: info@vanbellenart.nl

Zoeken in de collectie

Kunstkoopregeling2017-03-08T09:43:24+01:00

Kunstkoopregeling

Het kan voorkomen dat u het schilderij of beeld van uw dromen heeft gevonden, maar het een prijs heeft die niet binnen het uitgetrokken budget valt. In dat geval kunt u het kunstwerk in termijnen betalen bij Van Bellen Art. Deze regeling is om ideële redenen in het leven geroepen: enerzijds om kunst toegankelijk te maken voor een breder publiek, anderzijds om de aankoop van een of meerdere kunstwerken te stimuleren, waar de kunstenaars van profiteren. Deze regeling kunnen we toepassen vanaf aankopen die totaal meer dan €.1.000,- bedragen.

Hoe werkt deze regeling? Mocht u het perfecte kunstwerk gevonden hebben, dan betaalt u eerst 25% van de waarde in een keer. Het overige deel kan dan in 8 termijnen van 10% worden afgedaan (dit is in totaal 105% van het bedrag van het kunstwerk, deze 5% extra zijn de kosten van deze regeling).

Voor deze manier van betalen hoeft geen speciale aanvraag ingediend te worden. Met een kopie van uw identiteitsbewijs en aanbetaling van 25% is het direct geregeld. Kunt u zich niet vinden in deze regeling of heeft u iets anders in gedachte? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Blijf maandelijks geïnformeerd.

Schrijf u in voor de Van Bellen Art nieuwsbrief.