We gaan ruimte maken dus profiteer 16 t/m 30 april van 20 % korting op kunstwerken in voorraad bij aankoop  in de winkel in Brielle. Informeer naar de voorwaarden.

Susan Ruiter

Susan Ruiter is geboren in 1969 en nadat ze een opleiding gevolgd heeft aan de mode academie is zij overgestapt naar de grafische wereld. Daarnaast heeft kunst altijd al een grote aantrekkings-kracht op haar gehad en besloot zij zich daar dan ook meer op toe te leggen. Na haar grafische opleiding, volgde zij verschillende specifieke lessen aan de Vrije Universiteit en workshops bij diversen gerenommeerde kunstenaars.

De werken van de wereldberoemde Colombiaanse kunstenaar Ferdinando Botero laten haar creatieve bloed sneller stromen. Ze heeft zich door hem laten inspireren. Hierna kregen haar schilderijen een eigen identiteit.

De kenmerkende beelden van volle vrouwen gecombineerd met prachtige felle en heldere kleuren brengen een eigen humoristische wereld tot stand. Leuke momenten uit het dagelijkse leven worden weergegeven. Samen aan de thee, gezellig met de hond op schoot, koken met vriendinnen en meer.
Haar werk is permanent te zien en te koop bij Van Bellen Art in Brielle en Artconsilio in Oud-Beijerland.

Gerelateerde Kunstenaars

Gerelateerde Kunstwerken