Schilderij kopen is een leuke aankoop! U bent van harte welkom in onze winkel in Brielle.

Waar moet je op letten. Een kunstwerk vormt een belangrijk deel van de uitstraling van je interieur. Ook moet een schilderij of beeld iets oproepen bij jou als persoon. Net als je huis zelf, is kunst een afspiegeling van je eigen ziel. Maar een kunstwerk is geen kleine aanschaf en daarom is het belangrijk dat je weet waarop je moet letten. Wat moet je echt weten, wanneer je een kunst voorwerp wilt gaan kopen? Hoe weet je of je met kwaliteit te maken hebt? Waar begin je met zoeken en wat is een reële prijs voor kunst?

Waar moet je op letten bij het kiezen van een schilderij of beeld?

Het meest belangrijke is dat het kunstwerk bij jou persoonlijk iets oproept. Dat je er meerdere keren naar kunt kijken zonder verveeld te raken en dat je het wanneer je later nog eens gaat kijken nog steeds erg mooi vindt. Dat je erover na gaat denken en je afvraagt wat de kunstenaar heeft bezield en heeft willen uitdrukken. Niet iedereen kijkt echter op deze manier naar kunst en er is geen goed of fout wanneer het om kunst gaat. Wanneer jij een mooie reproductie wilt kopen, die goed aansluit bij de kleuren in je interieur mag dat natuurlijk ook. Want kunst is ook een manier om uitdrukking te geven aan je huis en interieur en moet daar ook goed in passen?

Een schilderij, een sculptuur, een zeefdruk of een origineel.

Voor welke vorm van kunst je kiest is heel persoonlijk. Kies je voor moderne kunst, voor abstract of voor figuratief? Wat vind je zelf het mooist? Ben je op zoek naar iets voor aan de muur of wil je graag een beeld of sculptuur een prominente plaats in de huiskamer geven? Van wat voor kleuren houd je het meest? Ingetogen of uitbundig? Val je op natuurlijke materialen of ga je juist voor een meer moderne uitstraling met chroom en staal? Oriënteer je eens online bij verschillende verzamelaars en galerieën en ontwikkel gevoel voor wat je mooi vindt en wat het meest bij je past.

Betaalbare kunst – originele schilderijen – fotografie op glas – betaalbare schilderijen