Expositie

Zaterdag 21 november nodigen wij u graag uit tussen 14.00 en 19.00 uur voor de feestelijke opening van de expositie met schilderijen van de Zuid-Afrikaanse kunstenares Vanessa Lomas. Als enige galerie in Europa vertegenwoordigen wij haar werk. Vanessa is gespecialiseerd in het schilderen van Afrika’s Wildlife in de meest pure vorm zoals je ze daar tegenkomt in de natuur. Vergelzeld van heerlijke Zuid-Afrikaanse wijn en bijpassende muziek maken we er een leuke middag van. De expositie loopt door tot eind januari 2021.

Brielle:

Expositie van verschillende kunstenaars met schilderijen, beelden en designartikelen. Zodat u zich breed kunt oriënteren.

Te zien zijn onder andere de beelden van Frans van Straaten, Niloc Pagen, Jacky Zegers en Rob Nagtzaam en de schilderijen van Hans Innemée, Ricky Damen, Sergei Inkatov, Yulia Muravyeva, Henry Brand, Jochem de Graaf

Hiernaast hebben we een grote collectie decoratieve kunstwerken, gemaakt in studio’s of los ingekocht met bijbehorende aantrekkelijke prijzen. Deze kunstwerken kunt u terugvinden op de website onder DecoArt.

We verwelkomen u graag in de galerie om de kunstwerken te bekijken.