Over Ons

Bellen Art bestaat inmiddels meer dan 20 jaar en heeft al diverse vestigingsplaatsen gehad.

In juni 2010 heeft Jaco Groeneveld de galerie overgenomen met de naam ‘Van Bellen Art’ waarbij de galerie in Willemstad werd gevestigd.

Vanaf 2010 zijn er veel uitbreidingen en veranderingen in de collectie doorgevoerd om het aanbod van schilderijen en beelden een diversiteit te geven die een grote groep mensen aanspreekt.

In Mei 2014 is de 2e galerie geopend in de vestingstad Brielle op een zeer mooi punt met een grote etalage. De grote groep bezoekers in Brielle zorgt ervoor dat de galerie naast de verkoop van schilderijen en beelden ook gevonden wordt voor bijzondere cadeaus en relatiegeschenken.

De collectie schilderijen en beelden zijn in Brielle meer gericht op de speciaal ingekochte kunstwerken in diverse aantrekkelijke prijsklassen.

Deze keuze om dit te combineren is bewust genomen om kunst voor iedereen bereikbaar te maken en om mooie, verrassende maar ook laagdrempelige galerie te bieden.

De medewerkers in de galerie zijn u graag van dienst met uitleg en advies over de verschillende stijlen en mogelijkheden voor u.

Alle kunstwerken kunnen altijd vrijblijvend op zicht thuis of kantoor worden bekeken om u ervan te verzekeren dat u de juiste keuze maakt voor een kunstwerk.

Wanneer u aanbevelingen heeft voor de collectie horen we dat graag van u.

Verder wens ik u veel kijkgenot op de website en verwelkom u graag in de galerie in Brielle.

Wij zullen er alles aan blijven doen om een bezoek verrassend te maken en u te inspireren voor de aankoop van een mooi kunstwerk.

Met hartelijke groet,

Van Bellen Art

Joyce Groeneveld – Melissa Schulz – Jaco Groeneveld