Aankopen vanaf 50,- gratis verzending binnen Nederland.

Bedrijven

Naast de verkoop aan particulieren zijn we ook gespecialiseerd in het inrichten van bedrijven met kunst in de vorm van schilderijen en beelden.

Voordelen van kunsthuur voor ondernemingen

Kunst kan uiteraard altijd gekocht worden, want we bieden een grote variatie aan betaalbare kunstwerken, maar wanneer u om de zoveel tijd wilt wisselen is kunst huren een mooie optie. Veel ondernemingen hebben kunstwerken hangen of staan in de organisatie. Kunst blijkt meer positieve gevolgen te hebben dan alleen iets moois om te bekijken. Via kunstverhuur is het mogelijk om met een klein budget per maand kunst in uw onderneming op te nemen. En dat kan voordeel opleveren,  zowel fiscaal als voor de uitstraling naar uw klanten en medewerkers. We lichten u graag de mogelijkheden toe.

Kunst versterkt het bedrijfsimago

Kunst activeert niet alleen uw medewerkers, het is ook een visitekaartje voor de klanten die uw bedrijf aan doen. Een onderneming die kunst heeft hangen, toont goede smaak en demonstreert dat het méér doet dan alleen goederen of diensten verkopen. De organisatie laat zien dat zij ook geeft om de werksfeer en de uitstraling. Het geeft aan dat het bedrijf creatief en betrokken is. Een mooi schilderij in een bedrijf versterkt de boodschap die verteld wordt. Een uniek kunstwerk kan bijvoorbeeld uitbeelden dat het bedrijf anders is dan anderen, dat het innovatief is. En dat spreekt klanten aan.

Van Bellen Art is u graag van dienst om uw onderneming de gewenste uitstraling te geven.

Relatiegeschenken

Naast een uitgebreide collectie kunst voor particulieren zijn we ook gespecialiseerd in relatiegeschenken. Gaat er een werknemer met pensioen? Gaat u een langdurige zakenrelatie aan met een nieuwe klant? Zou u dit willen bezegelen met een origineel geschenk?

Bij Van Bellen Art bent u aan het juiste adres. Zo zijn de symbolische bronzen beeldjes van Ger van Tankeren bijvoorbeeld geweldig om een werknemer te verrassen. Maar zo hebben we ook mooie kunstdrukken voor €25, de populaire pop-art beelden van Niloc Pagen of elegante glassculpturen.

Wanneer u specifieke wensen heeft die u niet op de website vindt neem dan gerust contact op, dan denken we graag met u mee.