Loranto Kristal Ozzaro ‘Eternal’

Glasobject “Eternal” | Glaskunst | Luxe glasobject

Glasobject eternal. Laat je verbeelding de vrije loop en duik in de betoverende wereld van Eternal’s glasobject. Met een naadloze mix van elegantie en vakmanschap tilt dit unieke kunstwerk je ruimte naar een hoger niveau.

Hoogte 29cm hoog

Gewicht ca. 3 kilo

*Ook in de andere kleurstelling verkrijgbaar.

 

 

 175,00

Op voorraad

Beschrijving

Loranto Kristal Ozzaro ‘Eternal’

Duik in de verfijnde wereld van Ozzaro, waar ons kristallen object niet alleen een visueel meesterwerk is, maar ook een tastbare uitdrukking van verbondenheid. Dit tijdloze stuk straalt schoonheid uit en brengt de essentie van samenzijn naar voren op een unieke en betoverende manier.

Loranto Kristal Ozzaro ‘Eternal’  is een werk waar je gefascineerd van raakt. Het ziet er prachtig uit en toont bovendien vanaf iedere hoek anders. Je blijft je verwonderen hoe de glasblazers de kleuren erin hebben gemaakt. Een bijzonder werk waar je niet over uitgesproken zal raken.

Wederom een kunstwerk waar het grote vakmanschap van de Tsjechische glasblazers uit blijkt. Murano glas uit Venetië en glasobjecten en kristal uit Noord Bohemen.

Alle objecten worden met de hand gemaakt. Indien gewenst kunnen we ook objecten speciaal naar uw wens laten ontwerpen en laten maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De glazen vazen en schalen, maar ook de sculpturen en beelden van kristal kenmerken zich door de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. U koopt een prachtig kunstobject voor een mooie prijs.

Extra informatie

Afmetingen 29 cm
Hoogte (cm)

29

Kunstenaar

Loranto

Materiaal

Glas

Genre

Abstract

Andere suggesties…