Mia Coppola Giraffe ‘Original’ (S/M/L)

Mia Coppola Giraffe beeld ‘Original’ is een van giethars gemaakt beeldje van een vrolijke giraffe gemaakt door de kunstenares Mia Coppola.
De hoogte van het beeld is 40/76/130 cm.

Het beeld heeft de kleuren van een echte giraffe, oranje met bruine vlekken.

BEST SELLER !

art.nr. A

 79,50 269,50

Beschrijving

Mia Coppola Giraffe ‘Original’

Mia Coppola Giraffe ‘Original’ is een van giethars gemaakt beeldje van een vrolijke giraffe van giethars van de kunstenares Mia Coppola. Met hun leuke kleuren en unieke design zijn deze giraffen dé eye-catcher van uw interieur. De Giraffe wordt door Mia Coppola gemaakt in verschillende designs en afmetingen.
Het beeld bestaat uit 3 delen, het onderlijf wat verzwaard is zodat hij stevig staat , De nek bestaande uit 2 delen en het hoofd. Dit is gedaan voor het vervoer en op deze wijze kan hij mooi worden ingepakt als cadeau.

Met liefde en gevoel voor kleuren en vormen heeft Mia Coppola een eigen weg gecreëerd in haar artistieke ontwikkeling. Wat ooit begonnen is als het vormgeven van keramiek heeft zich ontwikkeld tot het creëren van ronde sculptuur vormen. Deze combinatie met vrolijke kleuren heeft een collectie vrolijke beelden opgeleverd die bij veel mensen reeds een mooie plek thuis verdienen.

Extra informatie

Genre

Dieren, PopArt

Hoogte (cm)

, ,

Kunstenaar

Mia Coppola

Materiaal

Giethars