We gaan ruimte maken dus profiteer 16 t/m 30 april van 20 % korting op kunstwerken in voorraad bij aankoop  in de winkel in Brielle. Informeer naar de voorwaarden.

Rob Nagtzaam bronzen beeld ‘mussen op tak’

Prachtig bronzen beeld van 2 Mussen op tak volledig in brons gemaakt. Het betreft een unica, dus er worden niet meerdere van dit beeld gegoten.
De hoogte van het beeld is 35 cm.

 695,00

Beschrijving

Rob Nagtzaam bronzen beeld ‘Mussen op tak’

Rob Nagtzaam bronzen beeld ‘mussen op tak’ is gemaakt van massief brons. Ook de tak is massief brons en zeer natuurgetrouw gemaakt.

 

Rob Nagtzaam is zich vanaf 1980 steeds meer gaan toeleggen op alle vormen van kunst. In 2001 is hij gaan werken als mede-eigenaar in een bronsgieterij en sinds 2008 heeft hij een eigen bronsverwerkingsbedrijf waar hij buiten eigen werk ook veel voor derden giet.

Er wordt gewerkt in opdracht van collega kunstenaars, gemeenten en bedrijven. Er wordt gegoten volgens de verloren was methode (cire perdue) en in zand.

Gespecialiceerd in brons (legering 90/10) en RVS worden, buiten dit om, ook in eigen bedrijf allerhande sokkels gerealiseerd om een beeld volledig tot haar recht te laten komen.

 

Extra informatie

Afmetingen 15 × 35 cm
Genre

Dieren

Hoogte (cm)

27

Kunstenaar

Rob Nagtzaam

Materiaal

Brons

Andere suggesties…