DAQIconcept Jingoo Bluetooth speaker ‘White Hwamei’

DAQIconcept Jingoo Bluetooth speaker ‘White Hwamei’ Het combineren van sfeerverlichting met een Bluetooth speaker en tot in de perfectie ontwikkeld.

  • met accu en goed voor 15 uur muziek
  • mooi voor in de veranda in de tuin
  • met dimbaar licht
  • 28 x 18 cm

 

 409,00

Beschrijving

DAQIconcept Jingoo Bluetooth speaker ‘White Hwamei’

DAQIconcept Jingoo Bluetooth speaker ‘White Hwamei’ Het combineren van sfeerverlichting met een Bluetooth speaker heeft het merk DAQI concepts tot in de perfectie ontwikkeld. En dat ook nog eens in de vorm van een gekooid vogeltje. Speels, stijlvol en origineel! Met de DAQI Concept JinGoo speaker is het dubbel genieten. Het gekooide vogeltje is namelijk een Bluetooth speaker en lampje in één. Dit superhippe ontwerp is gemaakt van hout en keramiek. Gelukkig hoef je niet bang te zijn dat de Jingoo wegvliegt.

Kenmerken van de JinGoo Speaker
Dit leuke vogeltje is super handig in gebruik. Hij speelt jouw favoriete muziek namelijk gewoon af via Bluetooth. De batterij gaat ongeveer 15 uur mee, hierdoor kan je dus uren genieten van het geluid en de subtiele sfeerverlichting. Met de meegeleverde USB-oplader is hij bovendien zo weer klaar voor een nieuwe ronde. Met de haak aan de bovenkant van de kooi kun je hem ook ophangen, net als een echte vogelkooi.

Hoogwaardig geluid
Een mooi staaltje techniek zorgt bij de JinGoo voor optimaal geluid. De onderkant van de kooi is voorzien van een woofer wat perfect is voor de lagere tonen. Deze worden daarna weer versterkt door de keramische staart van de vogel. De hoge tonen hoor je heel zuiver door de ingebouwde tweeter in de vogel. Een functionele sfeermaker!

Ingebouwde LED-verlichting
Naast het prachtige geluid dat deze vogel produceert, zorgt hij ook nog eens voor sfeervolle verlichting. Dit komt door de ingebouwde LED lichtbron die op drie standen dimbaar is. Laat die donkere muziekavondjes maar komen.

  • Compacte speaker van H 28 x Ø 18 cm
  • Dubbel genieten: Bluetooth speaker en verlichting in één
  • Hij is gemaakt van hout en keramiek
  • Volledig opgeladen gaat de batterij 15 uur mee
  • De ingebouwde LED-verlichting is dimbaar in 3 standen

Extra informatie

Afmetingen 18 × 18 × 28 cm
Breedte (cm)

18

Hoogte (cm)

28

Kunstenaar

DAQI concepts

Genre

Dieren, Fashion en Luxury

Andere suggesties…