We gaan ruimte maken dus profiteer 16 t/m 30 april van 20 % korting op kunstwerken in voorraad bij aankoop  in de winkel in Brielle. Informeer naar de voorwaarden.

Jef Poldervaart photo ‘Long Ago’

Jef Poldervaart photo ‘Long Ago’

foto op dibond afwerkt met UV-werend plexiglas. Limited Edition 45 stuks

Afmetingen 173 x 110 cm.

 2.550,00

Beschrijving

Jef Poldervaart photo ‘Long Ago’

Jef Poldervaart is afkomstig uit de reclame- en modewereld. Hij schrijft, schildert, musiceert en fotografeert. Hij houdt ervan de diverse disciplines te vermengen en werkt aan een multimediaal project, waarin al deze kunstvormen zijn terug te vinden.

Poldervaart’s fotografie lijkt een reeks bevroren beelden uit nooit gemaakte films. Het verhaal van die films? Dat laat hij aan de kijker over een uitdaging om de fantasie aan het werk te zetten.

Zijn vaak romantisch, maar zeker ook sensuele foto’s geven de vrouwen die voor hem poseren (actrices en topmodellen die naast hun commerciële werk ook iets creatiefs willen met met hun talent) een zekere macht. Zij beheersen de situatie volledig. De toeschouwer mag kijken, maar meer ook niet.

Veel van zijn foto’s stralen een nostalgische glans af van die zo bijzondere en sterke visuele periode 1925 – 1950 in Parijs en Berlijn. De huidige beelden zijn echter met moderne technieken naar de huidige tijdsgeest getransformeerd.

De foto’s van Jeff Poldervaart bestaan uit vele lagen. In de computer vinden de eerste bewerkingen plaats, daarna volgen op canvas en papier nog allerlei nabewerkingen met verf, olie en krijt. Vaak geeft hij zijn werk nog een tekstuele herinnering of boodschap mee, flarden van woorden die in het totaalbeeld hun rol opeisen.

Het werk van Jeff Poldervaart staat in een steeds groter wordende internationale aandacht.

Extra informatie

Afmetingen 173 × 110 cm
Breedte (cm)

173

Hoogte (cm)

110

Kunstenaar

Jef Poldervaart

Oriëntatie

Landscape

Materiaal

Dibond

Genre

Figuratief, Mensen