Aankopen vanaf 50,- gratis verzending binnen Nederland.

Hans Innemee kunstdruk ‘To be…’

Hans Innemee kunstdruk ‘To be…’met bijpassende aluminium lijst. 

De afmetingen zijn 30 x 30 cm incl. aluminium lijst.

 37,50

Uitverkocht

Beschrijving

Hans Innemee kunstdruk ‘To be…’

Hans Innemee kunstdruk ‘To be…’ is een kunstdruk ( reproductie ) met lijst voor een aantrekkelijke prijs voor als cadeau te geven.

Heel veel mensen hebben werk van Hans Innemée. Hij is een succesvol kunstenaar! Wie het succes liever laat toetsen door een erkend kunstcriticus of wil afmeten aan het aankoopbeleid van toonaangevende kunstmusea komt tot een heel andere conclusie. Een voor mij veel aantrekkelijker en niet in cijfers uit te drukken bewijs wordt geleverd door de reacties van kopers en kijkers.

Wie de wereld probeert te ontdoen van poespas en de schone schijn en terug wil keren naar de essentie, de eenvoud, basale emoties, de aandoenlijke onbeholpenheid van de menselijke communicatie, komt gemakkelijk in de gevoelswereld van een kind terecht. De beeldtaal van Hans Innemée is een taal die door alle kinderen wordt begrepen. En door volwassenen die haar niet hebben afgeleerd.

“Een schilderij moet suggereren. Hoe meer je de toeschouwer de kans geeft zelf naar betekenissen te raden, hoe rijker een schilderij is. Een kunstwerk moet je fantasie prikkelen, energie vrijmaken. Alles wat je voor de kijker invult, ontneem je hem. Daarom werk ik eraan om steeds meer weg te laten. Minder is meer”. Het werk van Hans wordt vertegenwoordigd door diverse galeries in Nederland, Duitsland en Japan.

Extra informatie

Afmetingen 30 × 2 × 30 cm
Genre

Dieren

Oriëntatie

Square

Breedte (cm)

30

Hoogte (cm)

30

Kunstenaar

Hans Innemee

Met/ zonder lijst

met lijst

Andere suggesties…