Online aankopen vanaf 50,- gratis verzending binnen Nederland.

Schilderij ‘Kitten met vlinders’

Schilderij ‘Kitten met vlinders’ is een super vrolijk schilderij van een jong poesje en vlinders met bloemen.

De afmetingen zijn 70 x 70 cm.

Bestel eenvoudig online met niet goed, geld terug garantie

art. nr. I

 

 115,00

Beschrijving

Schilderij ‘Kitten met vlinders’

Schilderij ‘Kitten met vlinders’ is een super vrolijk schilderij van een jong poesje en vlinders met bloemen.

Dit betaalbare en vrolijke schilderij vol met kleur maar met een rustige uitstraling. Het is een mooi kunstwerk die bijzonder gedetailleerd is ondanks de grove manier van werken. Door de vele kleuren in het werk is het te combineren met vele interieurs.

De afmetingen van het schilderij ‘Kitten met vlinders’ zijn 70 x 70 cm.
DecoArt is een aparte afdeling binnen Van Bellen Art. Prachtige werken voor een aantrekkelijke prijs. DecoArt is met de hand geschilderd en mag, net als met unieke kunst, niet worden nagemaakt. Maar deze werken, in tegenstelling tot de werken die wij direct van de kunstenaar kopen, worden in grotere oplagen gemaakt en zijn dus ook vaak na te bestellen. Hierdoor kunnen wij deze doeken voor een mooie prijs aanbieden en heeft u toch handwerk in huis. En zo streven wij onze visie na: kunst voor iedereen.

Het vrolijke schilderij ‘Kitten met vlinders’ is gemaakt op basis van een giclee waarbij de basis met een moderne druktechniek wordt gemaakt die verder word geschilderd. Dit zorgt voor schilderijen met een originele toets maar met het prijsvoordeel van reproducties.

Niet alleen voor particulieren is DecoArt een aantrekkelijke optie, maar ook voor bedrijven, kantoren en hotels. DecoArt heeft vaak een voorstelling waar veel mensen zich in kunnen verplaatsen, een voorstelling die tot de verbeelding spreekt. Erg aantrekkelijk voor ruimtes waar veel mensen komen. Daarbij hangt u als bedrijf iets aan de muur wat minder in omloop is dan illustraties die te koop zijn bij grote winkels en groothandels. Door de grotere oplagen kunnen wij de kunstwerken voor een mooie prijs aanbieden en kunnen bedrijfspanden en hotelkamers voor een mooi budget (door ons) worden ingericht. Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor u als bedrijf? Kijk dan eens onder het kopje ‘bedrijven’ (links op onze website) of neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Kijk ook eens op de website van Artconsilio voor Design en woonaccessoires.

Extra informatie

Afmetingen 70 × 70 cm
Genre

Bloemen, Dieren

Breedte (cm)

70

Kunstenaar

DecoArt

Hoogte (cm)

70

Materiaal

linnen

Oriëntatie

Square

Merk

Van Bellen Art

Met/ zonder lijst

zonder lijst

Andere suggesties…